Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Metal stud wanden voor hotels

Met metal stud wanden kunnen snel scheidingswanden en voorzetwanden opgetrokken worden in elke binnenruimte. In een hotel is het zaak de beschikbare ruimte optimaal te benutten en met metal stud scheidingswanden is dat mogelijk. Een ruimte is eenvoudig op te delen in meerdere ruimtes, die bovendien voldoen aan de hoge eisen ten aanzien van brandwerendheid en geluidsisolatie die aan hotels gesteld worden. Een metal stud voorzetwand zorgt voor isolatie op een plek waar dat in uw gebouw gewenst is.

Vrijblijvende offerte

Deskundig advies

Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van metal stud wanden en geeft deskundig advies over de vele mogelijkheden voor uw hotel. Metal stud scheidingswanden en voorzetwanden zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het monteren kost weinig tijd en de wanden zijn strak af te werken met bijvoorbeeld behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl of fotoprints, zodat de wanden uitstekend passen bij uw interieur. Metal stud wanden zijn daarnaast goed te combineren met systeemwanden, glazen wanden en systeemplafonds.

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Verschillende gipspanelen

Een metal stud wand bestaat uit een stalen profiel met gipspanelen en isolatie. Het worden daardoor ook wel gipswanden genoemd. Marvo Systeemplafonds adviseert u graag over de specifieke eigenschappen van verschillende gipspanelen om te voldoen aan de eisen op het gebied van geluidisolatie en brandwerendheid.

Ook in uw hotel is in een mum van tijd een opstelling van scheidingswanden te maken, helemaal naar uw wens. Niet voor niets worden metal stud wanden toegepast in tal van hotels, kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen, showrooms, wooncomplexen en andere gebouwen.

Vrijblijvende offerte

Marvo-systeemplafonds

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.


Wilt u meer weten over metal stud wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in