Ga naar de inhoud

Lichtplan

Voor winkelverlichting, horecaverlichting en kantoorverlichting bieden wij u de keuze uit de onderstaande producten.

Verlichting voor de zakelijke markt

Voor winkelverlichting, horecaverlichting en kantoorverlichting bieden wij u de keuze uit de onderstaande producten. Dit kan natuurlijk in combinatie met een systeemplafond en systeemwanden. Voor alle voorkomende utiliteitsbouw- en werkzaamheden bent u bij Marvo systeemplafonds aan het juiste adres.

LED panelen

Verlichting is een bepalende factor voor de sfeer die een ruimte uitstraalt. Medische ruimtes dienen een andere sfeer uit te stralen dan bijvoorbeeld winkels en scholen. Daarom bieden wij onze LED panelen in drie verschillende kleuren aan:

  • 3000 kelvin warmwit;
  • 4000 kelvin koelwit;
  • 5700 kelvin daglicht.

Zo zijn er meerdere type verlichting beschikbaar om de gewenste sfeer te benadrukken.

LED downlighters

LED is een zeer energiezuinig en duurzaam product, waarbij wij u graag adviseren met betrekking tot het selecteren van de juiste downlighters. Wenst u een compleet nieuw lichtplan? In nieuwe situaties kunnen wij vooraf een lichtplan of lichtconcept op basis van LED opmaken.

Wolkenplafonds

U wilt verlichting voor uw kantoor of winkel? Laat u dan goed adviseren. Bij ons bent u aan het goede adres voor deskundig advies. Een wolkenplafond in combinatie met een nieuw systeemplafond? Geen enkel probleem, we geven u graag een compleet beeld van onze werkzaamheden.

Noodverlichting

Noodverlichting is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw verlichtingsinstallatie. Het is belangrijk dat noodverlichting aan de verschillende eisen voldoet. Wij leveren noodverlichting in verschillende uitvoeringen. Daarnaast kun je ook bestaande verlichting ombouwen naar noodverlichting met noodunits. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.