Hygiënisch systeemplafond | Systeemplafond in horeca ruimten

Bij de levering en de montage van systeemplafonds voor horeca ondernemingen spelen naast de standaard eisen ook hygiënische voorwaarden een rol. Marvo Systeemplafonds heeft in de loop van de jaren ervaring opgedaan met het plaatsen van systeemplafonds in de horeca.

Verschillende ruimten

Op een horeca locatie hebt u te maken met diverse ruimten:

  • Het deel waar de gasten zitten

    Het deel waar de gasten zitten dient aan de juiste akoestische voorwaarden te voldoen. Mensen moeten zich verstaanbaar kunnen maken zonder dat er sprake is overmatig lawaai. Ook de verlichting en de ruimtelijke inrichting zijn van belang bij het plaatsen van een plafond.
  • De keuken

    De overheid stelt middels HACCP voorwaarden hoge eisen aan de hygiene in horeca keukens. Hierin is het plafond een belangrijk onderdeel. Hier komt nog bij dat het plafond vochtafwerend dient te zijn. Temeer daar de afwas en de dampen van het koken opstijgen naar het plafond. In verband met de kookwerkzaamheden is het ook belangrijk dat een plafond brandwerend is.

Een plan maken

Marvo Systeemplafond brengt de opgedane kennis en ervaring met zich mee wanneer wij met u in gesprek gaan over een nieuw plafond in uw horeca omgeving. Uw wens is leidend. Echter adviseren wij waar nodig.

De juiste plafondplaten

In onze
webshop vindt u ideeën voor uw systeemplafond.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend
contact op met Marvo Systeemplafonds.