Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Hygiënisch systeemplafond | Systeemplafond in horeca ruimten

Bij de levering en de montage van systeemplafonds voor horeca ondernemingen spelen naast de standaard eisen ook hygiënische voorwaarden een rol. Marvo Systeemplafonds heeft in de loop van de jaren ervaring opgedaan met het plaatsen van systeemplafonds in de horeca.

Een systeemplafond is snel geplaatst maar is het geplaatste plafond ook goed te onderhouden? Kunt u het eenvoudig schoon houden en is een beschadigde plaat makkelijk te vervangen? Kies daarom voor een hygiënisch systeemplafond van Marvo Systeemplafonds.

 

hygiensch systeemplafond horeca-zitruimte

Verschillende ruimten

Op een horeca locatie hebt u te maken met diverse ruimten:

Het deel waar de gasten zitten

Het deel waar de gasten zitten dient aan de juiste akoestische voorwaarden te voldoen. Mensen moeten zich verstaanbaar kunnen maken zonder dat er sprake is overmatig lawaai. Ook de verlichting en de ruimtelijke inrichting zijn van belang bij het plaatsen van een hygiënisch systeemplafond.

Wij helpen bij de keuze van de juiste plafondplaten zodat de akoestiek goed blijft in de ruimte en maken samen met u een lichtplan waardoor overal de gewenste verlichting wordt opgenomen in het plafond.

De keuken

De overheid stelt middels HACCP voorwaarden hoge eisen aan de hygiëne in horeca keukens. Hierin is het plafond een belangrijk onderdeel. Hier komt nog bij dat het plafond vochtafwerend en vochtbestendig dient te zijn. Temeer daar de afwas en de dampen van het koken opstijgen naar het plafond. In verband met de kookwerkzaamheden is het ook belangrijk dat een plafond brandwerend is.

En natuurlijk moet een plafond vooral in de keuken eenvoudig en goed schoon te houden zijn zonder dat u de hele keuken moet ontruimen.

hygiensch systeemplafond horeca-keuken
hygiensch systeemplafond horeca-planning-tekening

Een plan maken

Marvo Systeemplafond brengt de opgedane kennis en ervaring met zich mee wanneer wij met u in gesprek gaan over een nieuw plafond in uw horeca omgeving. Uw wens is leidend maar wij adviseren natuurlijk waar nodig. We komen altijd bij u langs om tekeningen te maken en een plan van aanpak op te stellen.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marvo Systeemplafonds of vraag direct een offerte aan.

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`