Wat is een scheidingswand?

Met een scheidingswand worden er nieuwe ruimtes gecreëerd die optimaal gebruikt kunnen worden. De ruimtes worden efficiënt gescheiden waardoor elke vierkante meter meer benut kan worden.

Materialen scheidingswanden

Er zijn diverse materialen mogelijk zodat de scheidingswand altijd binnen het huidige interieur past. Echter kunnen er tal van functionaliteiten aan scheidingswanden gekoppeld worden. Zo zal het materiaal en de afwerking van een scheidingswand een belangrijke invloed hebben op de uitstraling van de gehele ruimte.

Systeemwanden of metalstudwanden

Systeemwanden zijn bij uitstek geschikt als scheidingswand. Zo zijn er bijvoorbeeld metalstud wanden en volglazen wanden op de markt.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: