Wat zijn LED panelen?

Een led paneel is een (doorgaans) standaard formaat paneel (60cm x60cm) waarbij meerdere leds verwerkt zijn en samen een ‘armatuur’ vormen. Led panelen zijn vrij nieuw in de verlichtingsmarkt.

LED-Verlichting

Vervanger TL Armaturen

Een led paneel is een mooie vervanger voor oude TL armaturen (behuizing van een lamp), omdat het perfect in een systeemplafond past.

Als is het niet noodzakelijk om een systeemplafond te hebben voor het plaatsen van led panelen

Verschillende maten

Een LED paneel kan op verschillende manieren gebruikt worden. Ze zijn er in verschillende maten en er zijn ook ronde led panelen.

Om een zachtere sfeer te creëren is er de keuze voor de dimbare led drive. Deze zijn speciaal gemaakt voor LED panelen waardoor je het LED licht kunt dimmen.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: