Wat is geluidsisolatie overlangs?

Geluidsisolatie overlangs draait om het verbeteren van de akoestiek van aangrenzende ruimtes.

Horizontale overdracht geluid

Er ontstaat een horizontale overdracht voor geluid, via de ruimte, tussen het verlaagde plafond, wanneer de scheidingswanden niet doorlopen tot aan het plafond. Daarom bieden traditionele akoestische plafonds vaak onvoldoende geluidsisolatie.

Speciale akoestische plafonds

In deze gevallen zijn speciale akoestische plafonds vereist die aanvullende geluidsisolerende eigenschappen bezitten. Een verlaagd plafond wordt gekozen om zo een optimale flexibiliteit te bereiken.

Lagere geluidsisolatie

Deze constructies leveren vaak een lagere geluidsisolatie op in vergelijke met constructies waar de scheidingswanden door het verlaagde plafond steken of aan het plafond zijn bevestigd.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: