Skip to content

Rockfon Pallas

Rockfon Pallas plafondpanelen hebben een egaal wit oppervlak, die het plafond een kwalitatieve uitstraling geeft.

v.a. 9.53 per m2

Rockfon Pallas plafondpanelen hebben een helderwitte fijne textuur, die het plafond een kwalitatieve uitstraling geeft. De Rockfon Pallas plafondpanelen zijn 20 mm dik en samengesteld op basis van kiemvrije steenwol. Rockfon Pallas kan worden toegepast in projecten waar een hogere akoestische kwaliteit (αw = 0,95) gewenst is. De plafondplaat voldoet aan de eisen voor brandreactie Euroklasse A1 en is bestand tegen een relatieve vochtigheid van 95%.

Voordelen Rockfon Pallas

✓ Goedkope plafondplaat
✓ Hoge lichtreflectie
✓ Kwalitatieve uitstraling
✓ Absorbeert 95% van het geluid in een ruimte

Type plafondplaat

De Rockfon Pallas is verkrijgbaar als inleg en doorzak plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

De plafondplaat is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie82%
NRC Waarde0.95
BrandklasseA1
Vochtbestendigheid95%

Vochtbestendigheid Rockfon Pallas

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 95%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 95% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde Rockfon Pallas

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,9. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie Rockfon Pallas

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 84,5% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse Rockfon Pallas

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A1. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Maat Systeemplafond

,

Merken

Type

,