Systeemplafond Waalwijk | Leveren en monteren

Een systeemplafond is zo nu en dan toe aan vervanging. Het kan gaan om enkele plafondplaten maar ook om een totaal project. Voor het laten leveren en monteren van een systeemplafond in Waalwijk bent u hier aan het correcte adres. Wij werken met kwalitatieve leveranciers als een Rockfon en Armstrong. Bovendien zijn we ook nog een scherp qua investering. U heeft namelijk al een systeemplafond vanaf €4,70 p/m².

Uitvoeringen voor uw systeemplafond

Er zijn verschillende oplossingen als het gaat om een systeemplafond. Marvo systeemplafonds kan de volgende typen systeemplafonds in Waalwijk verzorgen:

  • Inleg plafonds (o.a. 15 en 24 mm)
  • Doorzak plafonds (o.a. 15 en 24 mm)
  • Verdekte plafonds
  • Baffles en eilanden
  • Bandrasterplafondpanelen

Zo kunt u kiezen voor een strakke commerciële uitstraling of juist een voor akoestische inrichting. Uiteraard veelal afhankelijk van de toepassing en het gebruik.

Wie is Systeemplafond.nl

Marvo systeemplafonds is opgericht op 9 oktober 2000 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een middelgroot afbouwbedrijf met eigen monteurs, calculatoren en binnen- en buitendienstmedewerkers.

Marvo werkt in Waalwijk in opdracht van o.a. eindgebruikers, bouwbedrijven en gemeentelijke instellingen. De aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Alvorens het uitbrengen van een offerte komen we graag eerst vrijblijvend bij u langs, op de door u gewenste locatie, om het project uitvoerig door te nemen.

Ook voor het indelen en het creëren van multifunctionele ruimten, aan de hand van systeem-, volglazen– en metalstud wanden, bent u bij Marvo systeemplafonds aan het juiste adres.

 

?rel=0&wmode=opaque" width="1920">

Waarom kiest u in Waalwijk voor Marvo systeemplafonds?

Marvo systeemplafonds staat voor ondernemend, professioneel en betrouwbaar. Dat uit zich o.a. in:

  • Plafondplaten vanaf € 3,19 p/m² (Marvo Big Mountain)
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur
  • Klantbeoordeling van 9!

Bekijk recente projecten in o.a. Waalwijk, klik op de volgende link: projecten.

Systeemplafond-project laten verzorgen?

Heeft u een beeld van het project en een wens over de te gebruiken materialen? Neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen op basis van uw tekening(en) en wensen een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Bouwtekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl

Uiteraard kunt u ook direct telefonisch in contact treden met één van onze medewerkers, tel.: 0528 277 490. We staan u natuurlijk uitgebreid te woord en komen desgewenst graag bij u langs op locatie uw wensen te inventariseren.