Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Systeemplafond montagebedrijven

Een systeemplafond is een praktische, elegante oplossing voor het eenvoudig opknappen van een oud kantoor. Heel oude systeemplafonds raken door de jaren heen beschadigd of vergeeld – men mocht nog roken toen – en gewoon toe aan vervanging.

Men heeft tegenwoordig niet alleen meer keuze maar ook de materialen zijn veel beter met betrekking tot vochtbestendigheid, geluid- en brandwerendheid. Voor het plaatsen van een systeemplafond is een speciaal montagebedrijf het meest praktisch.

Geen sluitpost

Wanneer u toe bent aan het vervangen of juist bezig bent met een geheel nieuw kantoorgebouw of nieuwe inrichting, kijkt u ook naar het te plaatsen plafond. Dit moet geen van de begroting sluitpost worden, wat vaak wel het geval is. Men vindt het plafond niet zo belangrijk terwijl het juist heel belangrijk is een goed plafond te hebben.\

Een plafond heeft namelijk invloed op de akoestiek van een ruimte, kan geluidsisolerend werken maar heeft ook grote invloed op het licht in de ruimte. Meer of minder weerkaatsing kan belangrijk zijn voor de beoogde functie van de ruimte. Wanneer een onjuiste plafondplaat wordt gekozen kan dat een – onbewust – negatief effect hebben op bijvoorbeeld de productiviteit omdat men zich niet goed kan concentreren. Allerlei zaken waar u rekening mee zou moeten houden.

systeemplafond montagebedrijven

Speciale montage bedrijven

Montagebedrijven voor systeemplafonds hebben verstand van al deze mogelijke invloeden van het plafond in een ruimte. Zij weten hoe geluid zich gedraagt in een bepaalde ruimte en hoe het licht zich verspreid – of niet – bij het gebruik van bepaalde platen.

systeemplafond montagebedrijven

Specialisten van Marvo Systeemplafonds

Een goed systeemplafond montagebedrijf heeft specialisten in dienst die alles weten op hun vakgebied. Marvo Systeemplafonds heeft deze specialisten voor geluid, licht en ventilatie in dienst. Zij kunnen u adviseren over de te gebruiken systeemplafondplaten voor elke ruimte, of het nu een kantoor is, een werkplaats of een ‘natte’ ruimte. Voor elke functie van een ruimte is een speciale plaat beschikbaar.
Leg uw vragen voor aan deze specialisten zodat u de juiste keuze kunt maken en achteraf niet met onverklaarbare problemen komt te zitten.

Marvo Systeemplafonds doet meer

Een plafond is niet het enige wat belangrijk is bij het – opnieuw – inrichten van een ruimte. De wanden van de nieuwe ruimten zijn net zo belangrijk. Want voor de wanden gelden eigenlijk dezelfde regels/eisen als aan een plafond met betrekking tot functie, akoestiek en licht.
Marvo Systeemplafonds kan onder andere u helpen bij:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Marvo Systeemplafonds u kan bieden? Neem dan contact op met ons en vraag naar de vele oplossingen die wij kunnen bieden. Heeft u al een tekening of ruwe schets, stuur deze dan direct op naar info@systeemplafond.nl.

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`