Ga naar de inhoud

Systeemplafond montagebedrijven

Een systeemplafond is een praktische, elegante oplossing voor het eenvoudig opknappen van een oud kantoor. Heel oude systeemplafonds raken door de jaren heen beschadigd of vergeeld – men mocht nog roken toen – en gewoon toe aan vervanging.

Men heeft tegenwoordig niet alleen meer keuze maar ook de materialen zijn veel beter met betrekking tot vochtbestendigheid, geluid- en brandwerendheid. Voor het plaatsen van een systeemplafond is een speciaal montagebedrijf het meest praktisch.

Specialisten van Marvo Systeemplafonds

Een goed systeemplafond montagebedrijf heeft specialisten in dienst die alles weten op hun vakgebied. Marvo Systeemplafonds heeft deze specialisten voor geluid, licht en ventilatie in dienst. Zij kunnen u adviseren over de te gebruiken systeemplafondplaten voor elke ruimte, of het nu een kantoor is, een werkplaats of een ‘natte’ ruimte. Voor elke functie van een ruimte is een speciale plaat beschikbaar.
Leg uw vragen voor aan deze specialisten zodat u de juiste keuze kunt maken en achteraf niet met onverklaarbare problemen komt te zitten.

Voordelen van een systeemplafond

Waarom een systeemplafond vaak wordt toegepast in kantoren en winkels is misschien wel duidelijk, maar een systeemplafond kan eigenlijk overal worden gebruikt om:

  • Het bestaande plafond, met leidingen en buizen, uit het zicht te halen en een plenum te creëren. U kunt altijd nog bij deze leidingen komen voor onderhoud of andere zaken.
  • De ruimte thermisch te isoleren waardoor bezuinigd kan worden op de stookkosten.
  • Verbetering van de akoestiek waardoor hinderlijk geroezemoes en/of nagalm wordt tegengegaan.
  • Geluidsisolerende werking waardoor u minder last heeft van geluiden van buiten de ruimte maar ook andersom.
  • Verbetering van de hygiënische omstandigheden door gebruik te maken van afwasbare plafondplaten.
  • Plafondplaten zijn eenvoudig te reinigen en te vervangen.
  • Verhoging van de brandwerendheid

Zie ook Voordelen systeemplafond

Marvo Systeemplafonds doet meer

Een plafond is niet het enige wat belangrijk is bij het – opnieuw – inrichten van een ruimte. De wanden van de nieuwe ruimten zijn net zo belangrijk. Want voor de wanden gelden eigenlijk dezelfde regels/eisen als aan een plafond met betrekking tot functie, akoestiek en licht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Marvo Systeemplafonds u kan bieden? Neem dan contact op met ons en vraag naar de vele oplossingen die wij kunnen bieden.