Ga naar de inhoud

Systeemplafond laten monteren in Leiden

Montage systeemplafond Leiden – Als u een systeemplafond wenst of uw huidige wilt laten vervangen is Marvo systeemplafonds is de afbouwpartner voor de regio Leiden. Met een assortiment van ruim 40 verschillende kwaliteit systeemplafondplaten en meer dan 50 onderaannemers bent u verzekerd van een snelle levering en montage. Bovendien is het mogelijk om een bezichtiging aan te vragen. We komen in dat geval graag langs bij u op (bouw)locatie om de zaken te inventariseren en u te voorzien van deskundig advies.

Ook voor de laagste systeemplafond prijs per vierkante meter bent u in Leiden bij  Marvo systeempafonds aan het juiste adres.

Voordelen van een systeemplafond

De voordelen van een systeemplafond zijn talrijk. Zo heeft u de mogelijkheid om geluid en akoestiek te sturen en daarnaast kunt u de bekabeling m.b.t. het kantoorapparatuur voor het oog weg weg laten werken. Heeft u een beschadigde plafondplaat of een lekkage gehad? U kunt één of meerdere systeemplafondplaten makkelijk vervangen en hoeft dus niet meteen een heel nieuw plafond aan te laten meten.

Ook de combinatie met LED verlichting is vlot gemaakt. Licht doet leven, en met LED verlichting op maat kunt u uw werknemers laten genieten van een prettige lichtinval.

Leiden Systeemplafond en plafondplaten

Systeemplafond-project in Leiden laten verzorgen?

Heeft u een beeld van het project en een wens over de te gebruiken materialen? Neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen op basis van uw tekening(en) en wensen een vrijblijvende offerte voor u opmaken.

Uiteraard kunt u ook direct telefonisch in contact treden met één van onze medewerkers. We staan u natuurlijk uitgebreid te woord en komen desgewenst graag bij u langs op locatie uw wensen te inventariseren.