Skip to content

Montage en levering systeemplafond Friesland

Wanneer u werkzaam of woonachtig bent in de provincie Friesland in HeerenveenLeeuwardenSneekFranekerDokkum of Harlingen en een systeemplafond gemonteerd wilt hebben. In een fitnesscentrum, een nieuwe kantorencomplex of een schoolgebouw? Dan bent u bij Marvo Systeemplafonds aan het juiste adres.

Wat is een systeemplafond

Bij een systeemplafond worden door middel van systeemplafondplaten en systeemplafondprofielen een vrije ruimte gecreëerd tussen de bovenliggende vloer en het bestaande plafond. Deze ruimte kan gebruikt worden voor de aanleg van systeemleidingen. Zoals elektriciteit, verwarming of riolering.

Verschillende plafonds

Er kan gekozen worden voor verschillende typen systeemplafonds:

  • Inleg plafonds
  • Doorzak plafonds
  • Verdekte plafonds
  • Baffles en eilanden

Akoestiek

De akoestiek in een schoolgebouw vraagt andere voorwaarden dan de akoestiek in een zwembad. U heeft te maken met geluidsisolatie en geluidsabsorptie. Wij raden elke klant de akoestische voorwaarden vooraf gedetailleerd in kaart te brengen. Om teleurstellingen te voorkomen. Marvo zet de in de loop der jaren opgebouwde ervaring in om deskundig te adviseren.

Actief in Friesland

Marvo Systeemplafonds is actief in de provincie Friesland: Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend

Contact

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met ons.