Ga naar de inhoud

Systeemplafond in Flevoland: Leveren en monteren

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en de montage van systeemplafonds in de provincie Flevoland. In EmmeloordVollenhoveAlmereDrontenZeewolde en Lelystad.

Voordelen van een systeemplafond

Marvo zet de voordelen van een systeemplafond voor u op een rij.

 • Lage prijzen
  Door het materiaal en de wijze van montage betaalt u voor een systeemplafond relatief weinig geld.
 • Sturen van de akoestiek
  Een goede akoestiek is bepalend voor de bruikbaarheid van een ruimte. Door te kiezen voor een dikkere plafondplaat hebt u bijvoorbeeld minder last van harde en holle geluiden
 • Wegwerken bekabeling
  Een systeemplafond geeft gelegenheid om de bekabeling binnen een gebouw voor het oog netjes weg te werken.
 • Herstellen beschadigde plafondplaat
  Wanneer er sprake is van een beschadigde plafondplaat kunt u deze ‘per stuk’ laten vervangen. Het plafond hoeft niet opengebroken te worden. De beschadigde plaat wordt simpelweg weggehaald en vervangen.
 • Verlichting plaatsen De opzet van de systeemplafond biedt als groot voordeel dat u de verlichting kunt plaatsen op de plek waar u dit wil.

Goede akoestiek

Het is vervelend wanneer u achteraf concludeert dat de akoestiek in uw kantoor- of schoolgebouw niet goed is. Marvo Systeemplafond adviseert om vroeg in het bouwproces de eisen te formuleren. U kunt met vragen altijd terecht bij Marvo Systeemplafonds. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan. Wij zetten onze expertise in u van deskundig advies te voorzien. Wij verzorgen de inrichting van schoolgebouwen en kantoorcomplexen.

Contact

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met ons.