Montage systeemplafond in Rotterdam

Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het monteren van systeemplafonds en systeemwanden in Rotterdam. Wij staan garant voor een efficiënte werkwijze en absolute topkwaliteit.

Uw aanvraag

Wanneer u een vraag hebt komt Marvo Systeemplafonds komt direct in actie. Wij brengen in kaart wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch. Maar waar nodig stappen wij ook per direct in de auto en komen bij u langs. Wij komen met een offerte waarin wij u een voorstel doen. Indien u akkoord brengen wij de materialen in gereedheid. Vervolgens komen wij het plafond bij u monteren.

Montage van uw plafond

Marvo Systeemplafonds stelt als eis aan haar medewerkers dat de werkomgeving netjes dient te zijn. Groot voordeel is dat er altijd in vlot tempo doorgewerkt kan worden. En wij zodoende respectvol met uw ruimtes opgaan.

Akoestiek

De akoestische inrichting van een gebouw of ruimte is belangrijk. U kunt de plank flink misslaan wanneer u hier geen oog voor hebt. Eén belangrijk aspect is bijvoorbeeld
het geluidsdrukniveau. Dit geeft aan hoe lawaaierig een omgeving is. Een lawaaierig kantorencomplex is niet handig. Hoe kunnen medewerkers anders rustig werken?

Passende LED Verlichting

Onze medewerkers hebben ook de deskundigheid in huis om u te ondersteunen bij het opstellen van een passend lichtplan. Wij hebben in ons assortiment onze eigen LED Verlichting die voldoet aan de eisen voor de Energie Investeringsaftrek. Meer informatie over onze LED Panelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Dagelijks op prijs getest
  • Besteld voor 12:00 betekent de volgende dag geleverd.
  • Binnen 48 uur na aanvraag hebt u een offerte op maat.
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.
  • Wij garanderen een vlotte afwerking

Verwante informatie

Verwante diensten