Ga naar de inhoud

Ophangsysteem plafond

Systeemplafonds zijn er dus in vele soorten en maten waarbij u kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen. Zo kunt u onder andere ook kiezen voor een doorzakplafond of een inlegplafond. Wat is het verschil hiertussen?

Het ophangsysteem

Systeemplafonds zijn zo makkelijk door het ophangsysteem wat en de soort profielen wat wordt gebruikt om de panelen in te leggen. Het ophangsysteem bestaat uit beugels die aan het bestaande plafond worden bevestigd. Aan deze beugels worden de horizontale profielen gemonteerd waar uiteindelijk de plafondpanelen in komen te liggen.

Het zogenoemde plenum, de ruimte boven het systeemplafond, gebruikt u om alle zaken weg te werken die niet in het zicht mogen blijven. Niet alleen kabels e.d. maar ook ventilatieleidingen kunnen hier netjes worden weggewerkt. In de profielen kunnen naast de plafondpanelen ook superzuinige LED-panelen worden gelegd. Marvo Systeemplafonds helpt ook hierbij door een lichtplan te maken want het soort licht en de reflectie hiervan door het plafond heeft invloed op de beleving van de ruimte.

Keuze systeemplafond

Bij de keuze voor een systeemplafond moet u ook rekening houden met akoestische eigenschappen van het systeemplafond. De akoestische eigenschappen hebben invloed op het gedrag van het geluid in of juist buiten de ruimte.

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf