Montage systeemplafonds Noord-Holland

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en de montage van systeemplafonds in de provincie NoordHolland. In Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Huizen, Hilversum, Volendam en Weesp.

Verzorgen montage systeemplafond

Marvo Systeemplafonds kan de gehele montage van systeemplafonds en systeemwanden voor u verzorgen. Wij nemen hierbij de brandvertragende functie en de
akoestische inrichting van een ruimte in ogenschouw.

Plafondplaten van Rockfon en Armstrong

Marvo Systeemplafonds levert systeemplafonds waarmee u de akoestiek kunt reguleren. U kunt hierbij denken aan plafondplaten als de Rockfon Lithos, Rockfon Krios, Armstrong Alpina en de Armstrong Perla.

Organisatorische exclusiviteit

Het plaatsen van een de systeemplafonds en/of systeemwanden kan, in overleg, op elk gewenst moment. Wanneer u een bestaand plafond wilt vervangen of een nieuw plafond wilt plaatsen zonder dat u dagen in de troep zit, kunt u er voor kiezen het plafond ’s nachts of in het weekend te laten vervangen. Grote voordeel is dat u bij aanvang van een werkdag een nieuw plafond hebt maar geen onderbreking van uw werkzaamheden. Wij noemen dit mooi gezegd de ‘organisatorische exclusiviteit’ van Marvo Systeemplafonds.

Actief in Noord-Holland

Marvo Systeemplafonds is actief in de gemeente Noord-Holland: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Den Helder, Diemen, Edam, Volendam, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Hilversum, Huizen, Laren, Medemblik, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Weesp, Zaanstad, Zandvoort.

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact op met Marvo Systeemplafonds.