Systeemplafond plaatsen in Lelystad

Op zoek naar een systeemplafond in Lelystad. Marvo Systeemplafond ontzorgt u van tot Z. Indien gewenst monteren wij zelfs ’s nachts.

Systeemplafonds voor commerciële gebouwen

Onder commerciële gebouwen vallen winkels, shopping centra, restaurants, banken, cafés en hotels. In een groot winkelcentrum kunnen geluiden hol klinken in de grote ruimte. Binnen een bankgebouw zou dit echter storend zijn wanneer u in gesprek bent. Deze verschillen laten wij u zien wanneer u met Marvo in gesprek komt.

Systeemplafond voor sportfaciliteiten

Marvo levert en monteert systeemplafonds voor sportfaciliteiten. Denk hierbij aan bowlingbanen en zwembaden. Wij bieden een ruim assortiment waar het gaat om typen systeemplafonds. Onze werkwijze kenmerkt zich door een vlotte en efficiënte afwerking.

Plafondeilanden

Een plafondeiland wordt vaak gebruikt om de akoestiek te sturen. In grote, lawaaierige ruimtes worden plafondeilanden geplaatst om de akoestiek te verbeteren. Ook kiest men voor plafondeilanden om een ‘bijzonder’ ruimtelijk effect te creëren. U formuleert uw wens, wij geven advies en samen komen we tot een plan.

Over Marvo

Als bijna 14 jaar is Marvo systeemplafonds actief op de markt. In de afgelopen jaren eigenaar Martin Voorwald zijn bedrijf op de kaart gezet. Inmiddels is Marvo Systeemplafonds actief in heel Nederland. De organisatie is gegroeid tot een grootte van zo’n twintig medewerkers. Het team van Marvo is altijd gericht op een vlotte en professionele afhandeling.

Gegarandeerd snel en effectief

Marvo Systeemplafond kenmerkt zich door de korte lijnen binnen onze organisatie. U belt, wij horen uw vraag aan en komen direct met een oplossing. Wij organiseren een afspraak om de wensen door te spreken, bestellen het materiaal en binnen no-time hebt is het systeemplafond geplaatst.

Organisatorische exclusiviteit

Om geen hinder te ondervinden van het plaatsen en opnieuw plaatsen van de systeemplafonds biedt Marvo Systeemplafonds de optie om dit ’s nachts of in het weekend te organiseren. Zo voorkomt u dat medewerkers of klanten zich in de rommel begeven.

Verwante informatie

  • Bekijk onze webshop met diverse soorten en maten plafondplaten
  • Meer weten over het belang van akoestiek?

Verwante diensten

Contact

Wilt u meer informatie over het plaatsen of vervangen van een systeemplafond? Neem nu vrijblijvend contact op.