Levering en montage systeemplafond in Drenthe

Wanneer u een systeemplafond wilt laten plaatsen en werkzaam bent in Drenthe; Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Assen, Meppel of Beilen. Dan kunt u terecht bij Marvo Systeemplafonds. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen. Wij staan bekend om onze efficiënte en nauwkeurige werkwijze.

Diverse doeleinden

Systeemplafonds kunnen in tal van gebouwen geplaatst worden. Denkt u aan schoolgebouwen, kantoorcomplexen, zwembaden of fitnessruimtes.

Akoestiek

De akoestiek in een schoolgebouw vraagt andere voorwaarden dan de akoestiek in een zwembad. U heeft te maken met geluidsisolatie en geluidsabsorptie. Wij raden elke klant de akoestische voorwaarden vooraf gedetailleerd in kaart te brengen. Om teleurstellingen te voorkomen. Marvo zet de in de loop der jaren opgebouwde ervaring in om deskundig te adviseren.

Voordelen systeemplafonds

Systeemplafonds kennen een aantal voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld beschadigde plafondplaten simpel vervangen. Wij werken met plafondplaten van bekende en kwaliteitsmerken Rockfon en Armstrong.

Brandwerende plafonds

Bent u op zoek naar brandwerende plafonds? Marvo Systeemplafonds ondersteunt u hierbij.

Actief in Drenthe

Wij zijn actief in Drenthe: Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger

Contact

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met ons.