Ga naar de inhoud

Systeemplafond Dordrecht | renovatie en montage

Marvo Systeemplafonds kan de totale renovatie en montage van systeemplafonds in Dordrecht voor u verzorgen.

Geluidsabsorptie en geluidsisolatie

De akoestiek in een ruimte is te bepalen door twee factoren te analyseren. De geluidsabsorptie en de geluidsisolatie. Geluidsabsorptie laat zien hoe geluid zich beweegt in een ruimte. De kwaliteit wordt bepaald door de indeling van de ruimte. Maar ook door het gebruik van de juiste materialen. Met geluidsisolatie wordt aangegeven hoe geluid zich van de ene naar de andere ruimte verplaatst.

Systeemplafond in Dordrecht en plafondplaten

Goede akoestiek

Het is vervelend wanneer u achteraf concludeert dat de akoestiek in uw kantoor- of schoolgebouw niet goed is. Marvo Systeemplafond adviseert om vroeg in het bouwproces de eisen te formuleren. U kunt met vragen altijd terecht bij Marvo Systeemplafonds. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan. Wij zetten onze expertise in u van deskundig advies te voorzien. Wij verzorgen de inrichting van
schoolgebouwen en kantoorcomplexen.

Inventarisatie

Voordat u beslist welk systeemplafond u plaatst is een goede inventarisatie op zijn plaat. Om niks aan het toeval over te laten schakelt u Marvo Systeemplafonds in als de speicalist. Wij beschikken over ruime ervaring als het gaat om het plaatsen van systeemplafonds in verschillende gebouwen. Denkt u aan kantoren, winkel, scholen en ziekenhuizen.