Armstrong Sahara | Plafondplaat | Marvo

Interesse in de Armstrong Sahara? Wij geven u betrouwbare informatie over de Sahara plafondplaat. Vraag direct een gratis proefmonster aan!

Voordelen Armstrong Sahara

In de Armstrong plafondplaten serie vindt u de Armstrong Sahara plafondplaat. Deze plafondplaat wordt geprezen om zijn goede akoestische waarden. De plaat heeft een heldere en frisse uitstraling. De voordelen op een rij:

  • Hoge doorzakresistentie
  • Akoestische waarden van 0.60
  • Een uitstekende overlangsgeluidisolatie

De Armstrong Sahara wordt verder gewaardeerd om zijn rustige uitstraling. Omdat de Sahara een harde tegel is blijft het geluid meer in een ruimte. Kiest voor de doorzakvariant van de Sahara dan heeft het geheel een luxere uitstraling.

Technische waarden Armstrong Sahara

BrandklasseA2-s1, d0
Formaten600 x 600 mm, 600 x 1200 mm
Lichtreflectie85%
NRC Waarde0,6
Verkrijgbaar inInleg 24 mm, doorzak 24 mm en 15 mm
Vochtbestendigheid95%

Vochtbestendigheid Armstrong Sahara

De Armstrong Sahara heeft een vochtbestendigheid van 95%. Dit betekent dat deze plafondplaat in grote mate bestand is tegen vocht in ruimten. De Armstrong Sahara wordt uitvoerig getest alvorens deze in de verkoop gaat. Deze plafondplaat is dus zeker geschikt voor ruimten waarin vocht vrij komt.

NRC Waarde Armstrong Sahara

Voor de Armstrong Sahara staat een NRC Waarde van 0,6. Nu vraagt u zich wellicht af wat deze waar van 0,6 zegt? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd. Voor de Armstrong Sahara geldt dat plusminus 60% van het geluid geabsorbeerd wordt door het plafond.

Lichtreflectie Armstrong Sahara

Uit testen blijkt dat de Armstrong Sahara een lichtreflectie heeft van 85%. Dit betekent dat licht optimaal benut kan worden in kantoor- en werkruimten.

Brandklasse Armstrong Sahara

De Armstrong Sahara is ingedeeld in brandklasse A2. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand.

Armstrong Sahara 600×600 en 600×1200

U kunt de Armstrong Sahara bestellen in de volgende maten

  • 600 x 600 mm
  • 600 x 1200 mm

Waarom kiest u voor Marvo Systeemplafond?

  • Marvo verzorgt de levering en montage van systeemplafond en systeemplafondplaten.
  • U ontvangt binnen korte tijd een offerte op maat.
  • Binnen 48 uur komen wij bij u langs voor een bezichtiging
  • Marvo Systeemplafonds is al jarenlang actief in deze markt en beschikt daarom over praktijkgerichte kennis en ervaring.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: