Wegwerken bekabeling in gebouw | Systeemplafond

In een nieuw kantorencomplex, schoolgebouw of fitnesscentrum wilt u de bekabeling graag uit het zicht hebben. Wanneer u kiest voor een systeemplafond kunt u de bekabeling wegwerken. Marvo Systeemplafonds brengt uw wensen in kaart en ondersteunt u van A tot Z bij de montage van een systeemplafond.

Kabels wegwerken

Een ruimte waarin u alle elektriciteitskabels ziet liggen oogt rommelig. Dit geeft onrust. Een ruim ingerichte ruimte oogt echter representatief en netjes wanneer de bekabeling is weggewerkt. Een systeemplafond geeft de mogelijkheid om de bekabeling weg te werken.

Het systeem achter het plafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten en plafondprofielen een geheel wordt gemonteerd. De bekabeling is makkelijk weg te werken bij een systeemplafond doordat er vaak ruimte ligt tussen het ‘dak’ en het systeemplafond. Deze ruimte biedt gelegenheid om de kabels voor het oog weg te halen.

Probleem met de bekabeling

Wanneer er een probleem ontstaat binnen uw bekabeling is dit makkelijk op te lossen. Een systeemplafond heeft als voordeel dat u het makkelijk los kunt halen. U hoeft enkel een plaat (of meerdere platen) te verwijderen. Zodoende ontstaat de ruimte om de problemen met de bekabeling op te lossen.

Meer voordelen

Een systeemplafond biedt naast ‘het wegwerken van de bekabeling’ nog meer
voordelen. Marvo zet ze voor u op een rij:

  • Lage prijzen:
    Door het materiaal en de wijze van montage betaalt u voor een systeemplafond relatief weinig geld.
  • Sturen van de akoestiek
    Een goede akoestiek is bepalend voor de bruikbaarheid van een ruimte. Door te kiezen voor een dikkere plafondplaat hebt u bijvoorbeeld minder last van harde en holle geluiden
  • Herstellen beschadigde plafondplaat: Wanneer er sprake is van een beschadigde plafondplaat kunt u deze ‘per stuk’ laten vervangen. Het plafond hoeft niet opengebroken te worden. De beschadigde plaat wordt simpelweg weggehaald en vervangen.
  • Verlichting plaatsen
    De opzet van de systeemplafond biedt als groot voordeel dat u de verlichting kunt plaatsen op de plek waar u dit wil.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend
contact op met Marvo Systeemplafonds.