Systeemplafond Rijswijk | Leveren en monteren

Op zoek naar een systeemplafondleverancier en -monteurs in de regio Rijswijk? Al meer dan vijftien is Marvo systeemplafonds de afbouwpartner op het gebied van systeemplafonds. Daarnaast werken wij enkel met gerenommeerde toeleveranciers als een Rockfon, OWA, Armstrong en Ecophon.

Voor dit en meer bent u dan bij ons aan het juiste adres: Marvo Systeemplafonds. Wij zijn sinds 2000 één van de grotere spelers op het terrein van systeemplafonds, –wanden en bijpassende verlichting. Het aanbod wordt gecombineerd met een uitstekende service die u de zekerheid geeft dat wij de juiste keuze voor u zijn.

De gewenste systeemplafond-uitvoering

Marvo systeemplafonds levert in Rijswijk plafondplaten die verkrijgbaar zijn in de volgende uitvoeringen: 172x30cm (bandraster), 60x60cm of 60x120cm. U kunt daarnaast kiezen uit systeemplafonds met verschillende eigenschappen als brandwerendheid, akoestisch vermogen en vuil afstotend. Ook kunt u kiezen uit de volgende variaties:

  • Inleg plafonds (o.a. 15 en 24 mm)
  • Doorzak plafonds (o.a. 15 en 24 mm)
  • Verdekte plafonds
  • Baffles en eilanden
  • Bandrasterplafondpanelen

Kies het juiste systeemplafond

En denk niet alleen om de uitstraling van het plafond. Voor een restaurant telt bijvoorbeeld niet alleen dat het plafond uitsluitend voorzien dient te worden met sfeervolle zwarte plafondplaten, maar ook met een goede akoestiek. En voor een ‘kantine’ gelden vaak weer andere voorwaarden. Zoals al gezegd geven wij u graag een sluitend advies waarbij we rekening houden met diverse aspecten van een systeemplafond. Ook bieden we mogelijkheden omtrent wanden en verlichting. Ook voor het opsplitsen en indelen van flexibele ruimte-indeling en LED verlichting bent u aan het goede adres.

?rel=0&wmode=opaque" width="1920">

Voor 12:00 besteld is morgen een systeemplafond geleverd in Rijswijk

Als u zelf al weet welke panelen u wilt bestellen en u doet dat voor 12:00 dan mag u de bestelling de volgende dag al verwachten. Mogelijkheden voor de montage in Rijswijk kunnen dan gelijk mee genomen in de bestelling. Wij staan voor:

• Meer dan 24 verschillende plafondplaten
• Snel besteld is snel thuis
• Na bezichtiging is de offerte de factuur
• Wij leveren meer dan 500.000 m2 per jaar

Uw plafondsysteem in Rijswijk bestelt u bij ons. Neem gelijk contact op voor meer informatie, we staan voor u klaar.

Systeemplafond-project laten verzorgen?

Heeft u een beeld van het project en een wens over de te gebruiken materialen? Neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen op basis van uw tekening(en) en wensen een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Bouwtekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl

Uiteraard kunt u ook direct telefonisch in contact treden met één van onze medewerkers, tel.: 0528 277 490. We staan u natuurlijk uitgebreid te woord en komen desgewenst graag bij u langs op locatie uw wensen te inventariseren.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in