Systeemplafond laten plaatsen in Hardenberg

Marvo Systeemplafonds levert systeemplafonds  in Hardenberg; we leveren en – indien gewenst – monteren in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs in Hardenberg – of omgeving – om de mogelijkheden met u door te nemen. Wij leveren echter niet alleen systeemplafonds maar ook alle soorten systeemwanden en oplossingen voor verlichting.

Of u nu een aantal plafondplaten wil vervangen of uw gehele gebouw wil voorzien van een nieuw systeemplafond, bij Marvo Systeemplafonds geen probleem. U kunt al een systeemplafond en plafondplaten afnemen vanaf € 3,95 p/m².

Systeemplafonds

Een systeemplafond is een verlaagd plafond wat bestaat uit een roosterwerk waarop plafondplaten worden gelegd. Boven het roosterwerk is ruimte waar leidingen gelegd kunnen worden. Denk aan leidingen voor elektriciteit, verwarming, ventilatie en riolering.

Wenst u een nieuw verlaagd systeemplafond? De markt van systeemplafonds is afgestemd op verschillende zakelijke toepassingen. Welk doel u met uw systeemplafonds ook heeft, wij kunnen het voor u leveren en monteren.

  • Relatief lage investering
  • Handig wegwerken van bekabeling
  • Creëren van akoestisch vermogen
  • Flexibel plaatsen van verlichting
  • Herstelgemak bij beschadiging

Een systeemplafond wordt veelal toegepast in kantoren, scholen, fitnesscentra en horecagelegenheden.

Meer weten:

Systeemplafonds

systeemplafond-hardenberg 1
plafondeilanden

Plafondeiland laten plaatsen

Een plafondeiland is een plafondelement wat lager hangt dat het originele plafond. Het zijn zwevende elementen die losstaan van de wanden. In de praktijk zien wij dat klanten voor plafondeilanden kiezen vanuit twee gezichtspunten:

  • Design: Plafondeilanden geven een bijzonder visueel aspect in ruimten. Zeker gezien het feit dat de eilanden in tal van kleuren en maten geleverd kunnen worden
  • Akoestiek: een plafondeiland kan in een bepaald deel van een ruimte de akoestiek behoorlijk verbeteren

Plafondeilanden in combinatie met wandpanelen geven bij uitstek de mogelijkheid tot het tegengaan en reduceren van (na)galm, echo en slechte spraakverstaanbaarheid.

Meer weten: Plafondeilanden

Derako plafonds

Het Derako massief houten plafond is uniek in zijn soort door de vele voordelen die het biedt. Het systeem bestaat uit massief houten lamellen of latten die door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde draagsystemen gemakkelijk bevestigd kunnen worden. Door een ruime keuze aan houtsoorten, systeemtypes, maatvoeringen en afwerkingen zijn er tal van mogelijkheden voor de uitstraling van het plafond.

Meer weten: Derako-plafonds

derako-plafond

Systeemwanden

U kunt ook bij ons terecht voor systeemwanden; we leveren de beste kwaliteit, ook in Hardenberg:

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van de glazen wandensysteemwanden en metal stud wanden door heel Nederland. De afwerkingingen van ons zijn tot in de details bedacht waardoor u een perfecte afwerking krijgt. Combineren van wanden geeft vaak een luxe uitstraling. Zo kunt u gaan voor een verdeling van metal stud in combinatie met systeemwanden. Wanneer u meer transparantie wilt kunt u gaan voor onze glazen wanden.

Bovenstaande wanden kunnen ook heel goed met elkaar worden gecombineerd. Laat u verrassen en bekijk de mogelijkheden.

LED-Systeemverlichting

U wil natuurlijk het juiste licht in de ruimte waar u het systeemplafond aanbrengt. Wij kunnen u adviseren over de lichtsterkte en kleur die het meest geschikt is voor die ruimte. Dat hangt onder andere af van de functie van de ruimte. Het licht in een laboratorium zal een heel andere kleur en intensiteit hebben dan die van bijvoorbeeld een gezellige kantine.
Onze verlichtingsdeskundige kan voor u in Hardenberg een compleet belichtingsplan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

Systeemplafond project laten verzorgen?

Heeft u een beeld van het project en een wens over de te gebruiken materialen? Neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen op basis van uw tekening(en) en wensen een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Bouwtekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl We staan u natuurlijk uitgebreid te woord en komen desgewenst graag bij u langs op locatie uw wensen te inventariseren.

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`