Systeemplafond horeca: restaurant, snackbar of lunchroom

Een (systeem)plafond in de horeca dient aan strenge voorwaarden te voldoen. Marvo Systeemplafonds verzorgt voor u de montage van A tot Z. Hierbij adviseren wij op deskundige wijze.

De eisen aan een plafond in de horeca

In verband met de eisen aan een hygiënische werkplek worden er een aantal eisen gesteld aan plafondplaten:

  • De plafondplaat moet glad en vlak zijn
  • Om vet en vuil goed te zien is de plafondplaat vaak wit van kleur
  • Plafondplaten moeten waterafstotend zijn zodat de platen afgenomen kunnen worden. En ook in verband met de luchtvochtigheid in de horeca
  • Plafondplaten dienen afneembaar te zijn
  • De plafondplaten dienen een antibacteriologische behandeling te ondergaan

Akoestiek

Behalve de hygiënische eisen speelt ook de akoestiek een belangrijke rol. Het deel waar de gasten zitten dient aan de juiste akoestische voorwaarden te voldoen. Mensen moeten zich verstaanbaar kunnen maken zonder dat er sprake is overmatig lawaai. Ook de verlichting en de ruimtelijke inrichting zijn van belang bij het plaatsen van een plafond.

Voorkomen van stof

Belangrijk bij de montage van de verlichting, de plafondplaten en de plafondprofielen is dat het materiaal stofvrij blijft. Dit om te voorkomen dat er stof in het eten en drinken belandt.

Jarenlange ervaring

Marvo Systeemplafond heeft jarenlange ervaring als het gaat om het plaatsen van systeemplafonds. U kunt de montage dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Organisatorische exclusiviteit

Om geen hinder te ondervinden van het plaatsen en opnieuw plaatsen van de systeemplafonds biedt Marvo Systeemplafonds de optie om dit ’s nachts of in het weekend te organiseren. Zo voorkomt u dat medewerkers of klanten zich in de rommel begeven.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marvo Systeemplafonds.