Inrichting kantine ZZVV

Voor de voetbalvereniging ZZVV hebben wij een project mogen uitvoeren in Zuidwolde. ZZVV staat voor Zuidwoldiger Zaterdag Voetbal Vereniging. De voetbalclub is opgericht in 1963 en telt nu 40 teams. Deze variëren zich van seniorenteams naar juniorenteams en pupillenteams.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

De kantine van ZZVV was toe aan vernieuwing, daarom heeft ZZVV besloten om het hele pand te vernieuwen. Een nieuwe indeling, kleurenpalet, inrichting, een geheel nieuw uiterlijk. Alles is tot in de puntjes doorgevoerd en dat is te zien! De kleuren in de kantine vormen samen een geheel. Wij hebben het kleurenpalet aangevuld door in de kantine een zwart plafond te monteren. In de keuken hebben wij een wit systeemplafond gemonteerd. Dit plafond is geschikter voor in de keuken omdat je hierdoor meer licht creëert.

zzvv-kantine

Waarom voor Marvo gekozen?

Door de goede ervaring van samenwerkingen met Marvo Systeemplafonds ging ZZVV met ons in zee. Los gezien van dat wij worden ingehuurd en onze diensten uitvoeren had ZZVV het gevoel dat wij echt ons steentje wilden bijdragen om hun nieuwe kantine tot een succes te maken.

kantine-zzvv

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

Rockfon Cinema

De Rockfon Cinema heeft een akoestische waarde van 0.95, hierdoor is de plaat dus erg geschikt voor in een voetbalkantine. Deze plafondplaat wordt ook veel toegepast in o.a. bioscopen, horeca-gelegenheden en sportscholen. Akoestisch gezien steekt deze plafondplaat dus perfect in elkaar. De Rockfon Cinema is egaal zwart gekleurd, bezit een gladde oppervlaktestructuur en heeft een matte glans.

Gipsvinyl

Gipsvinyl-plafondplaten zijn uitermate geschikt om toe te passen in natte ruimtes, bijvoorbeeld in douche-,was- en toiletruimtes, ze hebben namelijk een vochtbestendigheid van 100%. Deze plafondplaten kun je afnemen met een natte doek en daarom zijn ze perfect voor in een keuken.

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528-277 490

>> Bekijk ook onze andere projecten

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in