Inrichting kantoorpand Quades Solutions

Voor de klant Quades Solutions hebben wij een project mogen uitvoeren in Zwolle. Quades is een recruitment organisatie die zich specialiseert in de bemiddeling van IT personeel. Ze verhuren freelancers en bieden Werving & Selectie diensten aan.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Quades ging uitbreiden van een pand aan de herengracht in Amsterdam naar een tweede pand in de Ijsseltoren in Zwolle. De voorkeur ging uit naar een mooi uitzicht over de stad, daarom zijn ze gevestigd op de 12e verdieping. Quades heeft het kantoorpand volledig opnieuw laten inrichten met de inspiratie op Eric Kuster. Daar konden de donker glazen wanden natuurlijk niet in ontbreken. Ze wilden meerdere werkruimtes creëren met openheid en een chique uitstraling.

Kantoorpand inrichten met glazen wanden

Waarom voor Marvo gekozen?

Quades had meerdere bedrijven bekeken die glazen wanden aanbieden, maar zag dat Marvo gespecialiseerd is in het plaatsen van glazen wanden. Quades vond de resultaten van Marvo er professioneel uitzien en wilde het in één keer goed doen.

Glazen wanden kantoor

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

Hardglazen wanden

De hardglazen wanden zijn voorzien van Silence Glas in een zwart kader. In vergelijking met standaard glas heeft Silence Glas een DB-waarde van 35 decibel i.p.v. 32 decibel. De profielen van het zwart gespoten kader zijn fijn van structuur. Het heeft een stoere en transparante uitstraling. De kleurcode van het zwart gespoten kader is Ral 9005.

Quades heeft zelf de glazen wanden laten bestickeren waardoor de wanden nu een donkere uitstraling hebben.

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528-277 490

>> Bekijk ook onze andere projecten

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in