Inrichting winkel Seats and Sofas

Voor de klant Seats and Sofas hebben wij een systeemplafond gemonteerd van bijna tweeduizend vierkante meter in hun nieuwe pand in Zaandam.

 

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Door de groei die Seats en Sofas doormaakt, hebben ze een nieuwe winkel geopend in Zaandam. Doordat ze meer vestigingen openen mag Marvo Systeemplafonds steeds vaker een vestiging blij maken met een gloednieuw systeemplafond en verlichting waardoor je de meubels met goed licht kunt uitzoeken.

Seatsandsofas_systeemplafond

Waarom voor Marvo gekozen?

Marvo Systeemplafonds levert en monteert sinds 2009 systeemplafonds bij verschillende filialen van Seats and Sofas in Nederland, België en Duitsland. Seats and Sofas is tevreden over onze werkzaamheden, de prijs en kwaliteitverhouding en het werk wat wij leveren. Zo ziet iedere vestiging er ook hetzelfde uit!

Seatsandsofas_systeemplafond

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

  • Systeemplafond: AMF Boulder 600 x 1200 mm
  • LED-paneel: Professional 300 x 1200 mm

 

AMF Boulder

De AMF Boulder is de voordeligste plafondplaat bij Marvo Systeemplafonds. Dit resulteert in dat het een plafond is met een lage akoestische werking, hij heeft namelijk een NRC-waarde van 0.50. Het is een witte inleg plaat en het geeft de ruimte een strakke en nette uitstraling. Deze plafondplaat is in meerdere formaten verkrijgbaar. Seats and Sofas is gegaan voor de afmeting 600 x 1200 mm.

LED-paneel Professional

LED-panelen hebben veel voordelen: de ruimte ontvangt meer licht, een lager stroomverbruik en een strakkere plafonduitstraling. De LED-panelen bij Seats and Sofas zijn 3000 kelvin, dit is warm wit.

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528-277 490

>> Bekijk ook onze andere projecten

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in