Inrichting kantoor

Voor Juwelier Groeneveld in Hoogeveen hebben wij het systeemplafond gemonteerd. Bij Juwelier Groeneveld vind je een unieke collectie sieraden, verfijnde juwelen en horloges. De winkel is helaas dicht i.v.m. de maatregelen, maar Juwelier Groeneveld staat open voor bestellingen of reparatie op afspraak.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Het systeemplafond wat er destijds in zat was toe aan vervanging. Ze hebben ervoor gekozen om te werken met twee verschillende kleuren: zwart en wit, en ook twee verschillende plafondplaten: de Rockfon Lithos en Cinema. Doordat het zwarte systeemplafond geplaatst is op het verlaagde deel van het plafond geeft dit een verdeling in de ruimte. De ruimte bij de balie is gemarkeerd door de verschillen in plafond, dit geeft een ruimtelijk en overzichtelijk effect.

Juwelier Groeneveld

Waarom voor Marvo gekozen?

Aangezien Marvo Systeemplafonds ook in Hoogeveen gevestigd zit en Juwelier Groeneveld hiermee bekend was hebben ze gekozen om het systeemplafond door ons te laten leveren en monteren. Door de ventilatie hadden wij geen andere keuze dan het systeemplafond er opnieuw diagonaal in te plaatsen. Juwelier Groeneveld is tevreden met het resultaat.

JuwelierGroeneveld

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

 

Rockfon Lithos

De Rockfon Lithos heeft een genuanceerd, glad en wit uiterlijk. Rockfon Lithos plafondpanelen zijn door hun geringe dikte van 15 mm uitermate licht in gewicht en zijn samengesteld op basis van steenwol.

 

Rockfon Cinema

De Rockfon Cinema is egaal zwart gekleurd, bezit een gladde oppervlaktestructuur en heeft een matte glans. Akoestisch gezien steekt deze plafondplaat perfect in elkaar.

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528-277 490

>> Bekijk ook onze andere projecten

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in