Inrichting kantoor MIRON Voiletglass

In opdracht voor Bouwbedrijf J. Koster B.V. hebben wij geholpen het kantoor van MIRON Violetglass te vernieuwen. MIRON verkoopt unieke en gepatenteerde ‘biofotonische’ voiletglazen verpakkingen voor natuurlijke producten in de schoonheids-, persoonlijke gezondheids- en voedings- en drankenindustrie.  

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Door de groei van het bedrijf, heeft MIRON het hele kantoor laten vernieuwen. Hier heeft Marvo Systeemplafonds het systeemplafond, de metal stud wanden en de glazen wanden gemonteerd. MIRON heeft gekozen voor een ruime, centrale en multifunctionele werkplek en een aantal kamers met glazen wanden. Het doel was om een open en transparante omgeving te creëren, waarbij voldoende ruimte is voor samenwerking, maar ook om geconcentreerd en niet afgeleid te kunnen werken. Hierdoor is een open en lichte werkplek gecreëerd.

Stalen-deur-miron

Waarom voor Marvo gekozen?

Wij werken vaker in opdracht voor Bouwbedrijf J. Koster B.V. en dat bevalt goed van beide kanten. Koster vindt dat wij goed werk leveren en daarom besteden zij werk, waar Marvo in gespecialiseerd is, aan ons uit.

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

Rockfon Pallas inleg

De plafondplaat Rockfon Pallas is geschikt voor ruimtes waar een hogere akoestische kwaliteit gewenst is. Deze plafondplaat voldoet aan de eisen voor brandreactie Euroklasse 1 en is bestand tegen een relatieve vochtigheid van 95%. Er is gekozen voor een helderwitte plaat die het plafond een kwalitatieve uitstraling geeft.

Glazen-wanden

Metal stud wanden

Metal stud wanden zijn handig om een ruimte in meerdere praktische ruimtes op te delen of een extra isolerende laag voor een wand te plaatsen. Het zijn vaste scheidingswanden en voorzetwanden die zich kenmerken door een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Deze wanden geven een strakke afwerking. 

Hardglazen wanden

De glazen wanden zijn gemonteerd om de kantoorruimtes te creëren. Deze wanden zijn erg geschikt hiervoor omdat het Silence Glas het geluid tot 35 decibel tegen kan houden. Ook zorgen deze glazen wanden voor een luxe uitstraling. Ze zijn transparant en dat zorgt voor een open uitstraling.

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528-277 490

>> Bekijk ook onze andere projecten

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in