Inrichting kantoor

Financieel dienstverlener Quintes Verzekeren en Risicobeheer is hard aan het groeien. Daarom heeft zij een nieuwe pand voor haar hoofdkantoor in Waardenburg geopend. Voor dit nieuwe pand hebben wij op 3 verdiepingen het systeemplafond, de (glazen) wanden en de verlichting gemonteerd. Quintes adviseurs zijn betrokken, deskundig én persoonlijk. Via lokale kantoren helpen de Quintes adviseurs zowel zakelijke als particuliere klanten hun risico’s uit handen te nemen, zodat zij ruimte hebben om te ondernemen. 

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Quintes groeit, en daarom zijn ze hard aan het uitbreiden. Quintes heeft nu circa 15 kantoren van Groningen tot Limburg. De nieuwste vestiging in Waardenburg heeft 3 verdiepingen waaronder een begane grond met de receptie, op de eerste verdieping kantoren met gesloten wanden die je in kunt schuiven, de kantine en een dakterras, de tweede verdieping heeft een open werkruimte met flexwerkplekken en op de derde verdieping kantoren met een open uitstraling door de glaswanden met een zwart profiel.

Balie

Waarom voor Marvo gekozen?

Omdat het volledige kantoor opgebouwd moest worden waren ze bij Quintes op zoek naar een bedrijf dat het plafond, de wanden en de verlichting kon leveren en monteren. Een gemeenschappelijke relatie heeft Marvo aan Quintes geadviseerd waarnaar ook wij dit grote kantoor vorm mochten geven.

Glazenwand

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

Rockfon Pallas inleg

De Rockfon Pallas plafondpanelen hebben een helderwitte fijne textuur, die het plafond een kwalitatieve uitstraling geeft. De Rockfon Pallas plafondpanelen zijn 20 mm dik en samengesteld op basis van kiemvrije steenwol. Deze plafondplaat kan worden toegepast in projecten waar een hogere akoestische kwaliteit gewenst is. Hij voldoet aan de eisen voor brandreactie Euroklasse A1 en is bestand tegen een relatieve vochtigheid van 95%.

Metal stud wanden

Metal stud wanden zijn binnenwanden gebaseerd op een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatie. Metal stud wanden worden daarom ook wel gipswanden genoemd. Het zijn vaste scheidingswanden en voorzetwanden die zich kenmerken door een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Daarnaast staan de wanden bekend als snel monteerbaar en strakke afwerking.

Hardglazen wanden

Hardglazen wanden zijn wanden die geheel uit glas bestaan. De lagen glas kunnen verschillende diktes hebben waarbij een dikkere laag sterker is dan een dunnere. Ook heeft een dikkere laag glas een betere geluidswerende werking. Deze wanden hebben alleen aan de onder en bovenzijde een aluminium of kunststof profiel waar de wand in wordt geklemd. Een glazen wand bestaat uit meerdere verticale glaselementen die onderling met een speciale tape worden verbonden waardoor het een strak geheel blijft. Dit resulteert in een zeer montage vriendelijke glazen wand met een moderne subtiele uitstraling. Een glasheldere oplossing voor elk project. RAL 9005 fijnstructuur. Type glaspaneel: Vlak, ropp geslepen. Glas: Stadip gelaagd gehard glas 66/2. 

LED Paneel multi-color

De LED paneel multi-color kun je instellen in drie verschillende kleuren, 3000 kelvin warmwit, 4000 kelvin daglicht en 5700 kelvin koelwit. Zo is er altijd een kleur die geschikt is om de sfeer te benadrukken die u wilt uitstralen.

LED Downlighter

Een downlighter is eigenlijk een grote spot waarin een lamp  geplaatst wordt. Met deze downlighters bespaar je wel 50% op je energiekosten. Ze worden veelal toegepast in winkels, op kantoor, in restaurants en bij recepties.

‘’Slim fit’’ Kleur/temperatuur: 3000 / 4000 Kelvin Vermogen: 25 Watt & 14 watt

Ook hebben wij het Wieland doorkoppel systeem geleverd en gemonteerd. Zo kunnen we de LED- panelen en downlighters per ruimte doorkoppelen en aansluiten op 1 220V punt.

Quintes-glaselementen

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528-277 490

>> Bekijk ook onze andere projecten

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in