Inrichting kantoor

Voor Assetmanager DutchRE in opdracht van Trinity Vastgoed hebben wij in verschillende kantoren op de IQuarters Campus te Amsterdam Zuidoost systeemplafonds en plafond eilanden mogen monteren. DutchRE is een Investment Manager en tevens gevestigd op de IQuarters Campus in Amsterdam.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

De kantoren op het bedrijventerrein heeft DutchRE grondig gerenoveerd en ingericht voor de verhuur. Het kantoorpand “Carol” dat getoond wordt in dit Project van de maand is beschikbaar voor de verhuur. Het pand is in vergelijking tot de andere kantoren volledig ingericht; de entree, de kantine en alle wanden zijn geschilderd en daarmee ideaal is voor startups e.d.

TE HUUR

Het gebouw op de Pietersbergweg 199 (Carol) is te huur. Het beschikt over ruim 1.824 m² v.v.o. en heeft een representatieve uitstraling. Dit moderne gebouw bevindt zich op een goede zichtlocatie en beschikt over eigen parkeerplaatsen. U kunt hier een kantoorruimte huren vanaf 150 m². De prijs per m² is € 195,- per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DutchRE Investment Management of klik hier naar de advertentie op Funda.

Trinity-Carol-Systeemplafond

Waarom voor Marvo gekozen?

Wij werken al ruim twee jaar voor DutchRE en Trinity Vastgoed. Zij zijn erg tevreden met het werk wat wij leveren. Ze vinden dat Marvo snel en effectief werkt en daarbij een mooi resultaat oplevert.

Trinity-Carol-Systeemplafond

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

  • Systeemplafond: Rockfon Lithos inleg
  • Ecophon eiland

Rockfon Lithos

De Rockfon Lithos is een plafondplaat samengesteld op basis van steenwol. Rockfon Lithos plafondpanelen zijn door hun dikte van 15 mm uitermate licht in gewicht. Ze kunnen worden toegepast in projecten waar een akoestische vereiste is tot αw = 0,90). Rockfon Lithos voldoet aan de eisen voor brandreactie Euroklasse A1 en is bestand tegen een relatieve vochtigheid van 100%.

Ecophon eiland

Het Ecophon plafond eiland is een akoestische oplossing wanneer installatie van een wand-tot-wand plafond niet mogelijk is. Deze eilanden zijn geschikt voor gebouwen waar het ruimtevolume gehandhaafd moet blijven.

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528-277 490

>> Bekijk ook onze andere projecten

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in