Inrichting kantoorpand Binck

In opdracht van Nu Projectontwikkeling, een project- en gebiedsontwikkelaar voor woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed, hebben wij voor de klant binckwerk.nl een project mogen uitvoeren in Den Haag. Binck is een uitzendbureau van aanpakkers. Voor opdrachtgevers regelt Binck gedreven personeel, van vroege vogels tot handen-uit-de-mouwen-stekers.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Door een explosieve groei in de organisatie was Binck genoodzaakt om te verhuizen en zijn ze uitgekomen bij een kantoorpand in Den Haag waar ze vervolgens op twee verdiepingen zijn gehuisvest.

Project: Binck

Waarom voor Marvo gekozen?

Nu Projectontwikkeling heeft na het aanvragen van meerdere offertes gekozen voor Marvo systeemplafonds. Belangrijkste reden was dat Marvo er qua prijsvorming het meest gunstig uitkwam en dat de offerte het meest compleet was. Tevens was de flexibiliteit van Marvo ook een belangrijk onderdeel voor het verkrijgen van de order.

Kantoorinrichting met systeemplafond en glazen wanden

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

De volgende disciplines zijn hier gedaan:

  • Systeemplafond: Rockfon Cinema formaat – 600 x 600mm. – circa 800 vierkante meter
  • Hardglazen wanden: voorzien van Silence glas in een zwart kader
  • Verlichtingspakket

Systeemplafond

Voor de systeemplafonds is gekozen voor een tegel met een hoge absorptiewaarde van het geluid, dit is Rockfon Cinema geworden. Een keurige zwarte tegel met een geluidsabsorptie van 1.0. Hier is bewust voor gekozen, in het vorige pand waar ze zaten hadden ze veel last van het geluid, zeer waarschijnlijk door het toepassen van harde materialen.

Volglazen wanden

Voor de volglazen wanden is gekozen voor Silence Glas. In vergelijking met standaard glas heeft dit een DB-waarde van 35 decibel i.p.v. 32 decibel. De profielen zijn gespoten in een zwarte kleur met code Ral 9005. De profielen zijn fijn van structuur. Hierdoor heeft het geheel een mooie, stoere en transparante uitstraling.

Systeemplafond en glazen wanden
Zwart Systeemplafond

Verlichting

Voor de verlichting is gekozen voor onze Multicolor ledpanelen. Door middel van een switch kan hier de kleur van de verlichting mee bepaald worden. In deze zijn er 3 keuzes namelijk: 3000, 4000 en 5700 Kelvin. Tevens zijn voor de sanitaire ruimtes en het trappenhuis gekozen voor downlighters waar vervolgens een bewegingsmelder is op aangesloten, zodat in deze ruimtes niet onnodig het licht blijft branden

>> Bekijk ook onze andere projecten

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u een project uitbesteden aan Marvo Systeemplafonds? Neem gerust contact met ons op. U belt ons via 0528 277490

Overzicht van het project

Hieronder vindt u het complete overzicht van dit project in afbeeldingen.


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in