Projecten van systeemplafond.nl

Bij systeemplafond.nl zijn we enorm trots op de door ons gerealiseerde projecten, daarom willen we dat ook graag aan iedereen laten zien. Bij systeemplafond.nl zijn we bezig met het uitvoeren van 3 specialistische taken, het maken van systeemplafonds, het neerzetten van wanden in gebouwen en de verlichting in verschillende gebouwen. Zo zie je hieronder onze 3 onderdelen die we elke dag uitvoeren. Neem een kijkje bij de verschillende onderdelen en de projecten die we de afgelopen jaren hebben neergezet.

systeemplafond_zwart

Plafonds

Bekijk projecten

Inrichting-kantoorpand-met-hardglazen-wanden

Wanden

Bekijk wanden

Systeemplafond_downlighters

Verlichting

Bekijk verlichting

Onze projecten

We hebben mooie projecten neergezet in de afgelopen jaren, daarom willen we graag laten zien aan iedereen wat we hebben neergezet bij bepaalde klanten.

Waarom kiezen we bij de ene klant ervoor om dat ene bepaalde licht te kiezen, en bij het andere gebouw een donker systeemplafond te installeren. Alle projecten verschillen natuurlijk van elkaar, daarom vinden we het mooi om te laten zien waarom we het kiezen en waar we het plaatsen. Hierdoor krijgt u een beeld van wat we kunnen leveren en kunt u zien dat we kwaliteit en service als prioriteit hebben wanneer

 

Verschillende projecten

Bij systeemplafond.nl wordt er onderscheid gemaakt in 3 verschillende projecten, wanden, verlichting en onze systeemplafondprojecten. In deze 3 onderdelen zijn wij enorm gespecialiseerd en hierdoor kunnen we u een deskundig advies geven en u daarna op een professionele manier van dienst zijn. Bekijk alle projecten en vraag na het zien van onze fantastische projecten een offerte aan. Misschien wordt uw project wel eentje voor de toekomst. En misschien zelfs ons project van de maand.

 

Projecten over verlichting van kantoren

Vandaag de dag is het kantoor waar jou werknemers en jij aan de slag gaan een heel belangrijk onderdeel van de uitstraling van het bedrijf. En verlichting speelt hierin een hele belangrijke rol. Je kantoor verlichten is een hele specialistische taak en alles moet kloppen, hierdoor is het heel gemakkelijk om deze taak uit handen te geven. Wij van systeemplafond.nl zijn dagelijks bezig met het verlichten van nieuwe kantoren of het verlichten van gerenoveerde kantoren. Wij willen graag onze visie en kijk op het verlichten van kantoren overbrengen op uw kantoor.