OWA Sternbild (v.a. €10,19 per )

OWAcoustic® plafondplaten, waaronder de OWA Sternbild, zijn vervaardigd uit witte wol die wordt verkregen uit een mengsel van kalk, zand en gerecycled glas. Zo wordt een minerale wol geproduceerd die niet schadelijk is voor de gezondheid en die voldoet aan alle nationale en internationale voorschriften.

Voordelen OWA Sternbild

✓ Goedkope plafondplaat
✓ Hoge lichtreflectie
✓ Absorbeert 70% van het geluid in een ruimte

Bestel in de webshop

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

OWA Sternbild

Type plafondplaat

Inleg-doorzak

De OWA Sternbild is verkrijgbaar als inleg en doorzak plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

Formaten

De plafondplaat is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

Technische waarden

Toepassing Waarde
Lichtreflectie 88%
NRC Waarde 0.7
Brandklasse A2
Vochtbestendigheid 95%

Vochtbestendigheid OWA Sternbild

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 95%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 95% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde OWA Sternbild

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,60. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie OWA Sternbild

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 88% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse OWA Sternbild

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld is brandklasse: A2-s1,d0. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de OWA Sternbild plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Waarom kiest u voor Marvo Systeemplafonds?

  • Marvo verzorgt de levering en montage van systeemplafonds en systeemplafondplaten.
  • U ontvangt binnen korte tijd een offerte op maat.
  • Binnen 48 uur komen wij bij u langs voor een bezichtiging.
  • Marvo Systeemplafonds is al jarenlang actief in deze markt en beschikt daarom over praktijkgerichte kennis en ervaring.

 

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen. Ook komen wij voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om de belangrijkste zaken door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Montage systeemplafonds

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage van systeemplafonds en verlichting in kleine en grote projecten. Wilt u dat wij uw systeemplafond komen plaatsen? Wij maken graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Systeemplafondplaten OWA Sternbild bestellen

Systeemplafondplaten los bestellen? Bestel de platen voor uw systeemplafond via onze webshop. Wij leveren de platen bij u op locatie.

 

Bestel in webshop

Telefonisch contact

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers. We staan u deskundig te woord en desgewenst komen we graag langs bij u op locatie.

0528 310 148


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in