Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Metal stud wanden in een school

Een school moet aan veel eisen voldoen, maar het moet vooral een prettige en veilige ruimte zijn voor leerlingen en docenten. Met metal stud scheidingswanden en voorzetwanden is dat snel te bereiken. Ruimtes kunnen opnieuw ingedeeld worden en ondertussen wordt moeiteloos voldaan aan de hoge eisen ten aanzien van brandwerendheid en geluidsisolatie. Door een metal stud voorzetwand te plaatsen voor een koude muur wordt extra isolatie gerealiseerd.

Vrijblijvende offerte

Montage en afwerking

Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van metal stud wanden. Deze binnenwanden bestaan uit een stalen profiel met gipspanelen en isolatie. Ze zijn snel te monteren en kunnen strak afgewerkt worden. Naden verdwijnen door ze te voorzien van gaasband of papierband, schroefgaten worden afgevoegd. Het eindresultaat is een gladde wand die voorzien kan worden van bijvoorbeeld behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl, fotoprints en andere afwerkingen. Metal stud wanden zijn daarnaast goed te combineren met systeemwanden, glazen wanden en systeemplafonds.

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Specifieke eigenschappen

Er zijn verschillende gipspanelen, met specifieke eigenschappen op het gebied van geluidisolatie en brandwerendheid. We vertellen u graag meer over de beste oplossing voor uw school. In een mum van tijd kunt u genieten van de opstelling die u kiest, zodat uw school de prettige en veilige omgeving is die het hoort te zijn. Marvo Systeemplafonds past metal stud scheidingswanden en voorzetwanden niet alleen toe in scholen, maar ook in kantoren, hotels, winkels, ziekenhuizen, showrooms, wooncomplexen en andere gebouwen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

Vrijblijvende offerte

Marvo-systeemplafonds

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.


Wilt u meer weten over metal stud wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in