Marvo Fabric

Categorie:

Beschrijving

Akoestisch plafondeiland FABRIC is een opvallend akoestisch paneel dat Marvo systeemplafonds voor je op maat kunnen laten maken en aanleveren. Het paneel is gevat in een aluminium kader met hoogwaardige absorberende materialen. Aan de zichtzijde is het paneel uitgerust met stoffering die in het kader is gespannen. Hierdoor is het profiel aan de zichtzijde nauwelijks te zien.

Toepassingen

De FABRIC panelen zijn vaak te vinden in allerlei ruimtes waarbij er sprake is van geluidsproblematiek, bijvoorbeeld in kantoren, schoolgebouwen, callcenters, zorglocaties en woningen. Deze panelen bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen als wand- en plafondpaneel, maar ze zijn ook geschikt voor andere situaties, bijvoorbeeld als een bureaudivider, een roomdivider of als backpanel.

FABRIC is ook verkrijgbaar als + PLUS paneel, dat een hoogwaardige absorptie biedt. In de stootvaste uitvoering is dit systeem uitermate geschikt als laagfrequente absorber, bijvoorbeeld in sportzalen en gymzalen.

Vrijblijvende offerte-aanvraag Marvo Fabric

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers. We staan u deskundig te woord en desgewenst komen we graag langs bij u op locatie.

0528 - 277 490