Marvo Basic

Categorie:

Beschrijving

Akoestisch plafondeiland BASIC is een prima akoestisch instappaneel van Marvo systeemplafonds. Dit populaire, financieel aantrekkelijke paneel kent een hoge akoestische waarde. Een aluminium kader omgeeft het paneel, waarbij een glasvlies is gebruikt om de zichtzijde af te werken. De vulling van het paneel bestaat uit hoogwaardig absorptiemateriaal. De akoestische vulling en afwerking zijn aan de zichtzijde ingeklemd door het kader.

Toepassingen

Dit BASIC paneel kent vele toepassingen, het is te gebruiken als wand- én plafondpaneel. Dit systeem is geschikt voor verschillende omstandigheden waarbij sprake is van het verminderen van nagalm en andere vormen van geluidsoverlast in een ruimte. BASIC is te vinden in allerlei omgevingen, zoals kantoorpanden, scholen, zorgorganisaties, kinderdagverblijven en woningen.

Dit paneel is ook te verkrijgen in de variant BASIC+. Hierbij kun je een andere afwerking aan de zichtzijde kiezen, bijvoorbeeld geperforeerd hout, gips of staal.

Vrijblijvende offerte-aanvraag Marvo Basic

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers. We staan u deskundig te woord en desgewenst komen we graag langs bij u op locatie.

0528 - 277 490