Marvo Acoustic

Categorie:

Beschrijving

Dit is het akoestische toppaneel van Marvo systeemplafonds. Dit bijzonder elegante systeem is als los paneel te verkrijgen, maar ook in een wandvullende versie. Dit paneel biedt een hoge akoestische prestatie. Rondom is het paneel uitgerust met een aluminium kader gevuld met hoogwaardig absorptiemateriaal. Aan de zichtzijde bieden wij je een print naar keuze op een polyester doek dat in het kader is gespannen. Hierdoor is het profiel aan de zichtzijde slechts minimaal zichtbaar. Als print op de zichtzijde kun je bijvoorbeeld denken aan je bedrijfslogo, een mooie referentiefoto of een productfoto.

Toepassingen

Het paneel is inzetbaar als wand- of plafondpaneel. Dit systeem is uitstekend te gebruiken in ruimtes met een grote variatie in geluidsproblematiek, waaronder kantoren, schoolgebouwen, zorginstellingen, callcenters en woningen. Dit paneel biedt gebruikers een grote vrijheid in ontwerpen dankzij de onbeperkte keuze in print(s) en maatvoering. Hierdoor is het systeem vrijwel overal te gebruiken.

Vrijblijvende offerte-aanvraag Marvo Acoustic

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers. We staan u deskundig te woord en desgewenst komen we graag langs bij u op locatie.

0528 - 277 490