Systeemplafond Zeeland: montage en levering

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en de montage van systeemplafonds in de provincie Zeeland: In Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Hulst en Zierikzee. Wij staan garant voor kwaliteit en efficiënt werken.

Akoestiek

Wanneer u een ruimte of een gebouw inricht is het belangrijk om rekening te houden met de akoestiek. Geluidsabsorptie is één van de elementen die een grote rol speelt. Een systeemplafond maakt het mogelijk om de akoestiek in een ruimte te sturen. Een goed plan omtrent de akoestiek is belangrijk. Marvo Systeemplafonds adviseert u op deskundige wijze.

Hoe beweegt geluid zich in een ruimte?

U bent in gesprek met een klant. Het geluid van uw woorden beweegt zich door de ruimte. Geluid heeft drie opties wanneer het aanraking komt met materiaal (bijvoorbeeld het plafond):

1. Het geluid weerkaatst
2. Het geluid wordt geabsorbeerd
3. Het geluid dringt door het materiaal heen.

Waarom is dit van belang

Een goede geluidsabsorptie zorgt dat het geluid onder controle wordt gehouden. In een kantoorgebouw creëert men een omgeving waarin mensen de mogelijkheid hebben zich te concentreren op hun werk. Wanneer men hier geen rekening houdt met de geluidsabsorptie weerklinken harde geluiden die geconcentreerd werken onmogelijk maken.

Meer over akoestiek

De akoestiek in een ruimte hangt af van verschillende factoren:

Snelle afwerking

Marvo Systeemplafonds garandeert een vlotte afwerking voor de laagste prijs. Bestelt u standaard plafondmateriaal? Dan ligt dit de volgende dag voor 12 uur bij u op de mat. Als voorbeeld stellen wij een organisatie in Zeeland die met een spoedklus komt? Wij stappen direct in de auto en inventariseren de vraag. De volgende dag wordt het materiaal geleverd en waar nodig geïnstalleerd.

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact op met Marvo Systeemplafonds.