Systeemplafond Limburg | Levering en montage

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en de montage van systeemplafonds in de provincie Limburg. In Maastricht, Sittard, Roermond, Venlo en Valkenburg.

Akoestiek sturen

Systeemplafonds geven de mogelijkheid om de akoestiek in een gebouw te besturen. U beïnvloedt de akoestiek door te kiezen voor een ‘bepaalde’ plafondplaat. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van uw wensen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage van systeemplafonds.

Verkeerde akoestiek

Wanneer u op voorhand geen rekening houdt met de akoestiek in een ruimte kan dit grote gevolgen hebben. We schetsen het voorbeeld van een schoolgebouw waarin plafondplaten zijn geplaatst die te veel geluid absorberen. Gevolg was dat de studenten achterin het lokaal niet meer konden volgen wat de leraar vertelde.

Geluidsabsorptie en geluidsisolatie

De akoestiek in een ruimte is te bepalen door twee factoren te analyseren. De geluidsabsorptie en de geluidsisolatie. Geluidsabsorptie laat zien hoe geluid zich beweegt in een ruimte. De kwaliteit wordt bepaald door de indeling van de ruimte. Maar ook door het gebruik van de juiste materialen. Met geluidsisolatie wordt aangegeven hoe geluid zich van de ene naar de andere ruimte verplaatst.

Goede akoestiek

Het is vervelend wanneer u achteraf concludeert dat de akoestiek in uw kantoor- of schoolgebouw niet goed is. Marvo Systeemplafond adviseert om vroeg in het bouwproces de eisen te formuleren. U kunt met vragen altijd terecht bij Marvo Systeemplafonds. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan. Wij zetten onze expertise in u van deskundig advies te voorzien.

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact op met Marvo Systeemplafonds.