Levering en montage systeemplafonds Groningen

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en de montage van systeemplafonds in de provincie Groningen. In Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Stadskanaal, Ter Apel, Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek of Zuidhorn.

Organisatorische exclusiviteit

Het plaatsen van een de systeemplafonds en/of systeemwanden kan, in overleg, op elk gewenst moment. Wanneer u een bestaand plafond wilt vervangen of een nieuw plafond wilt plaatsen zonder dat u dagen in de troep zit, kunt u er voor kiezen het plafond ’s nachts of in het weekend te laten vervangen. Grote voordeel is dat u bij aanvang van een werkdag een nieuw plafond hebt maar geen onderbreking van uw werkzaamheden. Wij noemen dit mooi gezegd de ‘organisatorische exclusiviteit’ van Marvo Systeemplafonds.

Akoestiek

De akoestische inrichting van een gebouw of ruimte is belangrijk. U kunt de plank flink misslaan wanneer u hier geen oog voor hebt. Eén belangrijk aspect is bijvoorbeeld het nagalmtijd. De nagalmtijd is de tijd die nodig is om het geluidsdrukniveau te doen dalen nadat een geluidsbron uitgeschakeld is. Bij de indeling van grote ruimten belangrijk om in ogenschouw te nemen.

Meer over akoestiek

De akoestiek in een ruimte hangt af van verschillende factoren:

Snelle afwerking

Marvo Systeemplafonds garandeert een vlotte afwerking voor de laagste prijs. Bestelt u standaard plafondmateriaal? Dan ligt dit de volgende dag voor 12 uur bij u op de mat. Als voorbeeld stellen wij een organisatie in Groningen die met een spoedklus komt? Wij stappen direct in de auto en inventariseren de vraag. De volgende dag wordt het materiaal geleverd en waar nodig geïnstalleerd.

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact op met Marvo Systeemplafonds.