Systeemplafond in Brabant: Leveren en plaatsen

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en het plaatsen van systeemplafonds in de provincie Brabant. In Den Bosch, Breda, Eindhoven, Helmond, Roosendaal en Waalwijk.

Verschillende gebouwen, verschillende eisen

Een horeca gebouw (restaurant) heeft te maken met hygiëne eisen (HACCP). Geluidsreductie kan van belang zijn voor industriële ruimtes. Elk gebouw en elke ruimte heeft specifieke eisen. Bij het plaatsen van een systeemplafonds worden met deze eisen rekening gehouden. Wij brengen de voorwaarden samen met u kaart alvorens over te gaan tot actie.

Organisatorische exclusiviteit

Het plaatsen van een de systeemplafonds en/of systeemwanden kan, in overleg, op elk gewenst moment. Wanneer u een bestaand plafond wilt vervangen of een nieuw plafond wilt plaatsen zonder dat u dagen in de troep zit, kunt u er voor kiezen het plafond ’s nachts of in het weekend te laten vervangen. Grote voordeel is dat u bij aanvang van een werkdag een nieuw plafond hebt maar geen onderbreking van uw werkzaamheden. Wij noemen dit mooi gezegd de ‘organisatorische exclusiviteit’ van Marvo Systeemplafonds.

Spraakverstaanbaarheid in een ruimte

Bij het bepalen van de akoestiek in een ruimte speelt de spraakverstaanbaarheid een grote rol. De spraakverstaanbaarheid laat zien hoe goed mensen spraak in een ruimte kunnen verstaan. De keuze voor ‘bepaalde’ plafondplaten geeft u de mogelijkheid hier sturing aan te geven. Marvo Systeemplafonds levert systeemplafonds waarmee u de akoestiek kunt reguleren. U kunt hierbij denken aan plafondplaten als de Rockfon Lithos, Rockfon Krios, Armstrong Alpina en de Armstrong Perla.

Verwante informatie

Actief in Brabant

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering van systeemplafonds in heel Brabant: ´s Hertogenbosch , Den Bosch, Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven, Helmond, Heusden, Hilvarenbeek, Nuenen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Rijswijk, Roosendaal, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sprang-Capelle, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Velp, Waalwijk, Wijk en Aalburg, Woensdrecht.

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact op met Marvo Systeemplafonds.