Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Soorten deuren Glazen Wanden

Ruimtes opdelen is erg gemakkelijk met glazen wanden en die zijn eenvoudig te combineren met verschillende soorten deuren. Marvo Systeemplafonds gebruikt hiervoor een robuust deurkozijn dat een geheel vormt met de wand. En er is iets te kiezen, want we leveren drie soorten deuren: hardglazen deuren, hardglazen kaderdeuren en dichte deuren, ook wel HPL-deuren genoemd. Met enkele simpele aanpassingen passen ze allemaal in ons standaard aluminium deurkozijn.

Om geluidslekken te voorkomen en een goede akoestiek in de ruimte te behouden, kan een zogeheten valdorpel toegevoegd worden.

Vrijblijvende offerte

Glazen-wanden

Hardglazen deuren

Een hardglazen deur wordt bevestigd in een kozijn, zoals te zien op de foto. Hier is gekozen voor een deur die tot het plafond reikt, maar de deur kan ook geleverd worden in een standaard hoogte. Glazen binnendeuren maken de ruimte licht en ruimtelijk. De toepassing ervan geeft een pand een transparante, open uitstraling. Wij gebruiken glazen deuren van gehard glas.

Hardglazen kaderdeuren

Ook hardglazen kaderdeuren worden bevestigd in een kozijn, dat onderdeel is van de glazen wand, maar in dit geval heeft de deur zelf ook een kader. Dat geeft het geheel een robuuste uitstraling. Het is aan u om te bepalen wat het beste past in uw pand. Een hardglazen kaderdeur is modern en stijlvol. De deur is stevig en heeft uitstekende akoestische eigenschappen. Wij gebruiken glazen deuren van gehard glas.

Dichte deuren

In een glazen wand hoeft geen glazen deur geplaatst te worden, het kan ook een dichte deur zijn. We gebruiken hiervoor HPL, dat staat voor High Pressure Laminate. Dit materiaal bestaat uit geperste houtvezels, gelamineerd met een toplaag van hars. Dichte deuren zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur, dus dat biedt veel vrijheid.

Deuren kunnen uiteraard geleverd worden met deurbeslag.

 

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Advies op locatie

Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Vrijblijvende offerte

Marvo-systeemplafonds

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.


Wilt u meer weten over metal stud wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in