Systeemplafond fitnessruimtes

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van systeemplafonds voor fitnessruimtes en sporthallen.

Het plafond in een fitnessruimte

In een fitnessruimte zijn sportende mensen aanwezig. Er is sprake van interactie tussen mensen waardoor geluid een rol speelt. Ook is de luchtvochtigheid een aandachtspunt. Zowel in de zaal met fitnessapparatuur als in de doucheruimtes in een fitnesscentrum.

De luchtvochtigheid

Om te voorkomen dat plafondplaten binnen korte tijd vervangen moeten worden raden wij goede oriëntatie voor aanschaf. Wij bieden plafondplaten geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Corrosiewerend materiaal

Behalve de juiste systeemplafondplaten gebruiken wij in fitness-, en doucheruimtes corrosiewerend materiaal. Dit geldt zowel voor schroeven als profielen.

De juiste plafondplaten

Voor de juiste plafondplaten gelden zoals genoemd twee belangrijke voorwaarden:

  • Platen die vochtwerend zijn
  • Platen die bijdragen aan een goede akoestiek. De muziek, de apparaten en de gesprekken van mensen moeten niet hol en luid klinken. Om deze raden werken wij vaak met zacht minerale plafondplaten.

Jarenlange ervaring

Marvo Systeemplafond heeft jarenlange ervaring als het gaat om het plaatsen van systeemplafonds. U kunt de montage dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Organisatorische exclusiviteit

Om geen hinder te ondervinden van het plaatsen en opnieuw plaatsen van de systeemplafonds biedt Marvo Systeemplafonds de optie om dit ’s nachts of in het weekend te organiseren. Zo voorkomt u dat medewerkers of klanten zich in de rommel begeven.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marvo Systeemplafonds.