Wat is een LED armatuur?

Armatuur komt van het Latijnse woord armatura en staat voor bewapening, uitrusting; arma = wapen. Een armatuur is een draagconstructie voor één of meerdere lichtbronnen. Armaturen kunnen aan de muur of aan het plafond bevestigd worden. Lantaarnpalen zijn voorzien van één of meerdere armaturen.

Armaturen van metaal of kunststof

Armaturen worden van metaal (meestal staal of aluminium) of kunststof vervaardigd. Een LED armatuur voor in of op de wand of het plafond is niet meer weg te denken. Eigenlijk bijna overal waar armaturen zitten, is het tegenwoordig mogelijk deze te vervangen voor een LED armatuur.

Toepassing LED Armaturen

Doordat een LED armatuur zeer efficiënt is in vergelijking met bijv. een TL armatuur, worden deze steeds vaker preventief vervangen omdat het vaak een kwestie is van enkele jaren dat deze investering in een LED armatuur is terug verdient. Daarom is de toepassing van LED armaturen oneindig

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: