Wat is het ENEC certificaat?

ENEC is een afkorting voor European Norm Electrical Certification. Het een Europees veiligheidscertificaat voor verlichting, armaturen (behuizing van een lamp) en andere elektrische producten.

Wat is het ENEC Certificaat

Keurmerk voor de gehele EU

De klanten en gebruikers van producten met het ENEC keurmerk krijgen een veilig product waarvan de kwaliteit is vastgesteld en regelmatig wordt gecontroleerd. Het ENEC keurmerk is een keurmerk voor de gehele Europese Unie.

Toegang tot grote delen van Europa

ENEC biedt je niet alleen toegang tot de markten in de EUO, maar ook tot EFTA (Europese Vrijhandelsassociatie EVA) en in steeds grotere mate tot Oost-Europa. Hierdoor hebben klanten en organisaties de zekerheid dat de producten door een onafhankelijk testinstituut zijn geïnspecteerd en aan deze essentiële norm voldoen.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: