Wat is CRI?

CRI is een afkorting voor Color Rendering Index. De kleur weergave index wordt uitgedrukt in CRI. Bij LED armaturen (behuizing van een lamp) wordt de kleurweergave aangegeven in een waarde van 0 tot 100.

Kleurweergave index

De kleur weergave index is een maat die aangeeft hoe nauwkeurig die kleuren worden weergegeven van een kunstmatige lichtbron ten opzichte van de kleurweergave van het daglicht.

Natuurlijke weergave van objecten

Hoe dichter de waarde in de buurt van de 100 ligt, hoe dichter de weergave komt bij natuurlijk (zon)licht (of gloei of halogeen), zodat objecten er meer natuurlijk uitzien.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: