Wat is een CE markering?

De CE markering is een visuele bevestiging door de fabrikant op het product om de conformiteit (gelijkvormigheid) aan te tonen. Op deze manier zijn handelsbarrières, in de vorm van nationale producteisen, grotendeels tot het verleden gaan behoren.

De CE markering aanbrengen wordt gedaan door de verantwoordelijke marktdeelnemer, de fabrikant, importeur of distributeur.

Bevorderen vrije handel

Het grootste doel van de CE markering is het bevorderen van de vrije handel. CE markering is de commerciële markering van de Europese Gemeenschap voor nagenoeg alle apparatuur die wordt verkocht of voor de eerste keer binnen het Europees Economisch Gebied in gebruik wordt gesteld.

CE Certificering

CE certificering is een proces waarbij het product van een CE markering voorzien wordt. CE certificatie is van belang omdat het product zo voldoet aan wettelijke Europese Productwetgeving.

Producten binnen de CE Wetgeving

De CE markering mag alleen worden aangebracht op producten die vallen binnen het gebied van de CE wetgeving. De producten die binnen het toepassingsgebied van de CE wetgeving is de CE markering verplicht.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Gerelateerde informatie:

Op onze site vindt u tientallen artikelen met tips en adviezen. Heeft u de volgende artikelen al gelezen: