Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Winkelinrichting

De winkelinrichting, altijd iets waar men over na moet denken.

Een winkel inrichten met de te verkopen spullen en ook mooie presentatie neerzetten is iets voor de ondernemer zelf of hij/zij huurt daar een specialist voor in. Maar deze specialist moet wel een mooie ruimte hebben waar hij/zij iets mee kan. In een kale ruimte kun je niet veel als de wanden en plafonds niet om aan te zien zijn.

De ondernemer bepaalt, al dan niet met iemand anders hoe de kale ruimte wordt ingedeeld. Moet er een kantoorruimte worden ingericht, scheidingswanden geplaatst en misschien een ruimte waar het personeel even kan zitten? Kortom, wat wordt de winkelinrichting?

Soorten wanden

Welke soort systeemwand u ook kiest, ze zijn allemaal snel en eenvoudig te plaatsen én later ook weer te verplaatsen of te verwijderen.

Metal stud wand

De metal stud wand wordt veel gebruikt omdat deze met veel verschillende materialen is af te werken. In het metalen frame van de wand kan isolatie worden opgenomen (thermisch en/of geluid) waarna aan beide kanten gipspanelen worden gemonteerd. Deze worden afgewerkt met een stuclaag en kan daarna met behang, vinyl of iets anders of gewoon een kleur worden afgewerkt.

Combineren met andere soorten wanden is geen probleem en ramen, deuren en andere zaken kunnen worden opgenomen omdat het systeem zo flexibel is.

Metal stud wanden worden ook vaak gebruikt als voorzetwand zodat een bestaande koude of lelijke wand kan worden gebruikt. Bovendien kunnen leidingen en andere zaken netjes uit het zicht worden gehouden.

winkelinrichting--metal-stud-wand
winkelinrichting--systeemwand

Systeemwand

De ‘standaard’ systeemwand bestaat uit kant en klare panelen in alle mogelijke maten die samen een wand vormen. In de wand kunnen allerlei onderdelen als ramen en deuren eenvoudig worden opgenomen. De afwerking is meestal een vinylbekleding.

Plafonds

Nadat de wanden zijn geplaatst kan het plafond worden opgehangen. De keuze van het soort plafond is aan u al kunnen wij u wel adviseren om bijvoorbeeld in een vochtige ruimte bepaalde plafondplaten te gebruiken. Ook met betrekking tot de akoestiek in de winkel kunnen wij u helpen bij de juiste keuze. Niets is zo vervelend als een hinderlijk geroezemoes in de ruimte terwijl het heel gemakkelijk op te lossen is door goede kwalitatieve plafonplaten te gebruiken.

Het kan ook zijn dat u ervoor kiest het bestaande plafond in het zicht houden en juist met bijvoorbeeld zogenoemde plafoneilanden hier een bepaalde look aan wilt geven.

winkelinrichting--plafonds
winkelinrichting--licht

Licht

Het licht is een heel belangrijk onderwerp voor een inrichter van een winkel. Wel of geen spots, veel of weinig licht? Het is aan u om een keuze te maken hierin maar ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij kunnen een compleet lichtplan maken voor de winkel waarin we  LED panelenLED Downlighters en LED spotss kunnen opnemen.

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`