Kantoorruimte renoveren

Kantoorruimte renoveren of creëren? Heeft u weleens aan een systeemwand gedacht? Marvo Systeemplafonds verzorgt de renovatie en herinrichting van kantoorruimten. Zo leveren wij bijvoorbeeld metal stud wanden, systeemwanden en glazen wanden.

Veranderingen

Als u een ondernemer bent, kent u dat wel; veranderingen eisen soms dat u zich aanpast. Wanneer u zich niet op tijd aanpast aan de markt, mist u misschien belangrijke opdrachten. Dat kan ook gelden voor de indeling van uw kantoorruimte en die van uw medewerkers.

De kantoorruimten zijn verouderd en voldoen niet meer aan de eisen van nu (isolatie, brandwerendheid, ergonomisch). Een slechte kantoorruimte kan ervoor zorgen dat uw medewerkers ongewild minder productief zijn. Bijvoorbeeld omdat er altijd lawaai van buiten komt of er niet voldoende daglicht naar binnen kan. Kortom, ze zijn toe aan een opknapbeurt en u denkt misschien ook wel aan een andere indeling.

Ideel lamp

Welke opties heeft u?

U kunt gewoon alles van een nieuwe verflaag voorzien maar het blijft toch het oude kantoor. Heeft u last van geluiden van buiten of is het kantoor slecht te verwarmen? Dan wilt u echt iets anders en praktischer en kunt u denken aan het vervangen van de wanden door:

Deze wanden kunt u perfect met elkaar combineren en ze zijn later vrij eenvoudig te verplaatsen zodat een andere indeling ontstaat. Koude buitenmuren zijn eenvoudig te isoleren met voorzetwanden en de geluidsisolatie kunt u dan ook direct aanpakken. Want een systeemwand met speciale geluidsisolerende maatregelen voorkomt dat u afgeleid wordt door geluiden van het kantoor naast u.

Vergeet u naast de wanden ook de plafonds niet; deze moeten natuurlijk ook worden vervangen wanneer u de indeling ook wijzigt. Het is echter verstandig om deze altijd mee te renoveren. Met de systeemplafonds van nu kunnen we problemen met bijvoorbeeld verlichting en akoestiek heel goed oplossen.

tekening systeemwanden renovatie

Transparantie

Om te voorkomen dat alles te hokkerig wordt en uw werknemers zich opgesloten gaan voelen, kunt u kiezen om (deels) glazen wanden te plaatsen. Hiermee wordt ook meer licht toegelaten op de hele afdeling.

Een ander voorbeeld is het plaatsen van een glazen entree op een grotere kantoorruimte zodat u kunt zien wie er binnenkomt, zonder dat iedereen wordt gestoord door binnenkomend geluid of koude luchtstromen.

Indeling en vorm

De indeling van de kantoorruimten kunt u zelf bepalen zolang u binnen de grenzen blijft van de bouwtechnische eisen. De vorm van een kantoorruimte kan van alles zijn: vierkant, rechthoekig, driehoekig, het maakt niet uit. Bijna elke vorm is mogelijk met de (glazen) systeemwanden van Marvo Systeemplafonds.

Onze werkwijze

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u. Neem gewoon even contact op met ons en wij helpen u verder.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien. Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.

Lees de volgende artikelen voor meer informatie:

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`