Aanvraag voor systeemplafonds en metal stud wanden

Bij systeemplafond.nl zijn we elke dag bezig om perfecte werkzaamheden neer te zetten, zo ook op het gebied van systeemplafonds en metal stud wanden. Dit zijn twee onderdelen die enorm veel kennis en ervaring nodig hebben. Wij zijn erg gefocust op het kwaliteit van ons werk en hierdoor hebben we vaak enorm tevreden klanten op het gebied van systeemplafonds en metal stud wanden. Er is enorm veel mogelijk in samenwerking met systeemplafond.nl, wij staan open voor uw wensen en behoeften. Als u kijkt naar onze projecten kunt u hele mooie voorbeelden zien van gerealiseerde projecten die uitgevoerd zijn door systeemplafond.nl. Wij zijn enorm trots op de projecten die we neergezet hebben en kunnen garant staan voor hoge kwaliteit in systeemplafonds en metal stud wanden. U kun ook altijd kijken naar andere projecten en werkzaamheden die wij realiseren, kijk bijvoorbeeld eens naar onze plafond-eilanden of naar al onze verschillende mogelijkheden op het gebied van verlichting. 

Metal stud wanden aanvragen bij systeemplafond.nl

Bij systeemplafond.nl kunt u altijd een aanvraag doen, ook als u graag een metal stud wand wilt plaatsen in uw kantoor of op de door uw gewenste plek. Wij staan altijd klaar met een vrijblijvend advies en het is zelfs mogelijk om een vrijblijvend advies te krijgen bij u op de gewenste locatie. Neem direct contact op met ons en zorg dat u niet blijft zitten met uw vragen. 

Als er kort uitgelegd moet worden wat een Metal Stud Wand is, kan je eigenlijk heel kort en duidelijk aangeven dat het onderverdelen van grote ruimtes in kleine praktische ruimtes vaak gebeurd door middel van Metal Stud wanden. Ook worden Metal Stud wanden gebruikt om ruimtes met een extra laag te isoleren. Wij van Marvo Systeemplafonds zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Metal Stud wanden. De wanden hebben een hele hoge brandwerendheid en zorgen voor enorm goede geluidisolatie van bepaalde ruimtes.

Bij Marvo Systeemplafonds zorgen we altijd voor een snelle montage en strakke afwerking van de wanden. Vaak zijn de metalen profielen die gebruikt worden enorm licht in gewicht en ook nog eens makkelijk op maat te pakken voor de door uw bepaalde ruimte. Na het plaatsen van de wanden zijn ze heel erg makkelijk af te werken en kan deze daarna door een schilder of stukadoor worden gesausd of behangen.

De verschillende soorten metal stud wanden: 

  • Kamerscheidende wanden
  • Universele scheidingswanden
  • Kamerscheidende wanden voor natte ruimten
  • Standaard voorzetwand
  • Brandwerende schachtwand

U kunt uw tekeningen altijd mailen naar info@systeemplafond.nl. Maar we kunnen ook altijd een afspraak maken om bij u op locatie alles met u af te stemmen.

Systeemplafonds aanvragen bij systeemplafond.nl

Een systeemplafond is een verlaagd plafond. Dit betekent dat het plafond in de kamer lager hangt dan het originele plafond. In feite wordt er een verlaagd plafond onder geplaatst. Er wordt een rooster geïnstalleerd waarop het plafond wordt geplaatst.

De ruimte boven het plafond wordt gebruikt voor stroomvoorziening, verwarming, ventilatie, riolering en andere leidingen. Het voordeel van een systeemplafond is dat de panelen eenvoudig kunnen worden vervangen, verwijderd, omhooggeduwd en weer teruggeplaatst.

Plafonds zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Als u contact met ons opneemt, adviseren wij u uitgebreid over de beste optie voor uw wensen.

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`

Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in